Închide meniul

„Cine e Boloca?” Dorin Goian, reacţie furibundă după ce Daniel Boloca a dezvăluit că regretă convocarea la naţionala României

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2023, 9:13

Reclamă
„Cine e Boloca? Dorin Goian, reacţie furibundă după ce Daniel Boloca a dezvăluit că regretă convocarea la naţionala României

Dorin Goian, reacţie furibundă despre Daniel Boloca

Dorin Goian ;i Daniel Boloca / Colaj Profimediaimages

Dorin Goian a avut o reacţie furibundă când a aflat că Daniel Boloca regretă că a acceptat convocarea la naţionala României. Fostul fundaş al naţionalei României nu îşi explică declaraţiile oferite de mijlocaşul de 24 de ani al lui Sassuolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am greșit când am acceptat acea convocare la naționala României. Eram complet pe picior greșit„, a declarat Boloca pentru jurnaliştii din Italia. Fotbalistul născut la Chieri visează să fie convocat de Luciano Spalletti în Squadra Azzurra.

Dorin Goian, reacţie furibundă despre Daniel Boloca

Cu 60 de selecţii sub tricolor, Goian a fost luat prin surprindere de anunţul făcut de Daniel Boloca. Fostul fundaş al Stelei nici nu ştia cine este jucătorul care a adunat 6 minute la naţionala României.

Cine e Daniel Boloca? Vorbesc foarte serios! Îi urăm baftă multă. Să joace, atunci, în naționala Italiei!

Chiar nu știam, nu am văzut acel amical cu Slovenia (n.r. – în care Boloca a evoluat șase minute). Dacă e decizia lui și îi pare rău că a jucat pentru naționala noastră, asta e! Să joace la Italia”, a declarat Goian la gsp.ro.

Reclamă

Dorin Goian a ţinut să afirme că orice prezenţă la reprezentativa României ar trebui să reprezinte o mândrie pentru orice jucător.

Am spus-o mereu… Să fii convocat la naționala țării tale, să fii printre cei mai buni 24 de jucători români, era o mândrie și confirma faptul că ești un jucător bun, că te afli într-o formă foarte bună. Tot timpul am luat-o ca pe o bucurie, ca pe o mândrie. Dacă vii la lot și mai ești și titular, atunci responsabilitatea e și mai mare. Orice joc la națională este special, fiindcă ai o foarte mare responsabilitate„, a mai spus fostul fundaş.

Boloca a fost cumpărat în această vară de Sassuolo, de la Frosinone, pentru 10 milioane de euro. A adunat 11 meciuri în această stagiune din Serie A şi a înscris un gol.

Reclamă 4 / 0/3

Naţionala României este în faţa unei „duble” decisive pentru calificarea la EURO 2024. România – Elveţia e LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 21 noiembrie, de la ora 21:45. Israel – România e sâmbătă, de la aceeaşi oră.

Daniel Boloca, interviu exploziv în Italia

Boloca a ales să joace pentru naţionala Italiei, acolo unde a fost chemat de fostul selecţioner, Roberto Mancini. Boloca a spus că nu s-a simţit în largul său la naţionala României şi că şi-a dat seama că a fost o greşeală.

Primul apel a venit din România: părinții mei s-au născut acolo și au ajuns în Italia fiind cetățeni extracomunitari. Nu m-am gândit niciodată că o echipă națională m-ar putea chema. A fost un sentiment extraordinar pentru părinții mei.

Nu eram sigur, aveam îndoieli. I-am confruntat: „Nu vorbesc limba, acasă folosim mereu italiana și cel mult folosiți câteva cuvinte în română, înțeleg când vorbiți, dar eu m-am născut aici… A fost o ocazie unică și au fost prea fericiți. Așa că am acceptat.

Când am ajuns în România, mi-am dat seama de greșeala mea. Nu am înțeles nimic! Vorbeau atât de repede, încât mă trezeam la prânz sau la cină cu jucători care încercau să mă integreze, iar eu zâmbeam și dădeam din cap ca un prost. Chiar mă chinuiam. O lună mai târziu, a venit apelul din Italia pentru un stagiu în care antrenorul Roberto Mancini dorea să evalueze niște tineri și jucători din Serie B. Am fost chemat pentru un stagiu.

Am fost în culmea fericirii, am acceptat și am înțeles care va fi destinul meu. Când a fost anunțată convocarea, România m-a sunat pentru a afla care sunt intențiile mele: „Voi fi sincer cu tine. Vă mulțumesc, pentru că m-ați tratat cu rafinament, dar mă simt italian. Mi-ați dat atât de mult, fără să-mi lipsească nimic. Dar eu nu simt asta. A fost un mare moment de familie, dar, din respect pentru tine, trebuie să-ți spun că nu este ceea ce îmi doresc’.

Privind retrospectiv, am greșit când am acceptat acea convocare la naționala României. Eram complet pe picior greșit. Dar nu puteam să știu dinainte. Dacă mergi la echipa națională, trebuie să o faci cu inima. Și oricât de recunoscător aș fi fost, nu a fost cazul”, a spus Daniel Boloca într-un interviu pentru Cronache di Spogliatoio.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și