Închide meniul

Cine este Daniel Boloca, jucătorul crescut de Juventus chemat pentru prima oară la naţionala României

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 septembrie 2022, 12:58

Cine este Daniel Boloca, jucătorul crescut de Juventus chemat pentru prima oară la naţionala României

Cine este Daniel Boloca

Daniel Boloca, în tricoul echipei naţionale / frf.ro

Cine este Daniel Boloca, jucătorul chemat în premieră la naţionala României, este o întrebare pe care şi-au pus-o mai mulţi fani ai tricolorilor. FRF a venit cu mai multe detalii despre mijlocaşul de 23 de ani crescut de Juventus şi cotat la 1.1 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dintre cei 27 de jucători convocați la această acțiune, Daniel Boloca, mijlocașul lui Frosinone, este singurul fotbalist care se află la prima convocare.

Cine este Daniel Boloca

Născut și crescut în Italia, Boloca este un produs al academiei de fotbal a clubului Juventus Torino. Azi, Daniel a pozat în premieră în tricoul echipei naționale.

Deși nu stăpânește perfect limba română, acesta a transmis un mesaj suporterilor: “E minunat să mă aflu aici, voi da absolut totul. E o onoare pentru mine!”, a fost mesajul postat de frf.ro.

„Misterul” absenței lui Alexandru Maxim de la națională a fost elucidat

„Misterul” absenței lui Alexandru Maxim de la națională a fost elucidat. România se pregătește pentru ultimele două jocuri din această ediția a Ligii Națiunilor. Tricolorii se vor deplasa în Finlanda, meci transmis în direct pe Antena 1, iar apoi vor întâlni Bosnia, pe Giulești. Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru cele două meciuri, iar printre jucătorii selecționați nu se regăsește Alexandru Maxim. AS.ro a elucidat „misterul” absenței jucătorului care tocmai a înscris un gol superb pentru Gaziantep.

Reclamă

Din informațiile AS.ro, Alexandru Maxim a fost lăsat acasă pentru că selecționerul nu a fost mulțumit de atitudinea lui, la ultima convocare. Este cunoscut faptul că Maxim a vrut să se retragă de la echipa națională încă de pe vremea lui Mirel Rădoi.

Mijlocașul a fost convins de Iordănescu să renunțe la idee și să vină la națională, dar, la ultima prezență, nu a impresionat. Conform unor surse din interiorul FRF, Maxim l-a dezamăgit pe selecționer, lăsând impresia că a venit la prima reprezentativă doar de gura lui Edi Iordănescu.

Conform surselor noastre, selecționerul a decis să-l lase acasă pe Maxim pentru a încerca și alți jucători, mai tineri, cum este și cazul lui Boloca. Din câte se pare, Maxim nu a ieșit total din calculele selecționerului. Acesta așteaptă însă o schimbare de atitudine, după cum a declarat chiar el.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

  • Portari: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0);
  • Fundaşi: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0);
  • Mijlocaşi: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0);
  • Atacanţi: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și