Închide meniul

„Ciprian Tătăruşanu nu va reveni la naţională!”. Florin Prunea ştie momentul care a produs ruptura dintre „Tătă” şi prima reprezentativă: „Am vorbit cu el! Nu a ştiut nimeni!”. De ce s-a retras

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 martie 2022, 19:26

„Ciprian Tătăruşanu nu va reveni la naţională!. Florin Prunea ştie momentul care a produs ruptura dintre „Tătă şi prima reprezentativă: „Am vorbit cu el! Nu a ştiut nimeni!. De ce s-a retras

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la națională în 2020

Profimedia

„Ciprian Tătăruşanu nu va reveni la naţională!”. Florin Prunea ştie motivul pentru care „Tătă” şi-a anunțat retragerea

Florin Prunea nu crede că Tătărușanu va accepta o eventuală convocare din partea lui Edi Iordănescu. Fostul portar al „Generației de Aur” susține că știe care a fost momentul care a produs ruptura dintre „Tătă” şi naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prunea a făcut referire la meciul amical cu Belarus, din noiembrie 2020, câştigat de „tricolori” cu 5-3. Atunci, Tătărușanu a fost lăsat pe bancă de selecționerul Mirel Rădoi.

„Și eu am vorbit cu el (n.r. – Ciprian Tătărușanu) și a spus că nu mai poate, că nu mai are motivație. Eu știu de ce nu mai vine, dar nu o să spun. E vorba de ce s-a întâmplat la meciul de la Ploiești (n.r. – cu Belarus, scor 5-3) , atunci când a fost rezervă. După acel meci și-a anunțat retragerea.

Ceva nu a fost în regulă, nu a știut nimeni, nu a fost o festivitate de premiere. Nimeni nu a făcut absolut nimic. S-a întâmplat ceva! E un băiat cu personalitate și corect, iar eu nu cred că se va întoarce la echipa națională.”, a declarat Florin Prunea, pentru Prosport.

Ciprian Tătărușanu, gata să îmbrace din nou tricoul naționalei

Ciprian Tătărușanu poate reveni la echipa națională în mandatul lui Edi Iordănescu. Selecționerul a discutat cu portarul lui AC Milan, care i-a transmis că va îmbrăca tricoul României cu o singură condiție.

Reclamă

”Nu este o situaţie foarte plăcută. E un subiect sensibil cu portarii. Niţă a fost în multe momente declarat de dumneavoastră cel mai bun. După meciul Inter – Sassuolo am vorbit puţin cu Radu, nu era tocmai fericit. Nu joacă aproape deloc. Am avut o întâlnire amicală şi cu Tătăruşanu.

A fost o discuţie mai complexă, am vrut să aflu toate motivele pentru care a decis să se retragă. Am înţeles poziţia lui. Dacă va veni un joc foarte important, în care vom avea probleme mari la nivel de portari, 3-4 care fac parte din nucleul principal, atunci e posibil să primim de la Tătă o mână de ajutor”, a declarat Edi Iordănescu.

Meciul cu Irlanda de Nord a fost ultimul pentru Tătărușanu între buturile reprezentativei tricolore. Goalkeeper-ul lui AC Milan a bifat cel de-al 73-lea meci în tricoul selecționatei României.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu nici nu vrea să audă de revenirea lui Ciprian Tătărușanu la naționala României: „Era la Milan, nu?”. Mesaj pentru Edi Iordănescu

Dan Petrescu nu este de acord cu decizia luată de Edi Iordănescu. Selecționerul României a declarat că, la nevoie, va apela la serviciile lui Ciprian Tătărușanu, portarul retras de la națională în noiembrie 2020.

„Bursucul” nici nu mai ştia sigur dacă Tătăruşanu se află la AC Milan. Goalkeeper-ul român n-a mai apărat poarta italienilor din noiembrie 2021.

„Să revină la echipa națională? Cred că nu mai joacă Tătărușanu. Era la Milan, nu? Selecționerul trebuie să știe, trebuie să aibă fler, să fie inspirat. Dacă apăra Tătărușanu, era clar, trebuia convocat, dar dacă nu a apărat… Dacă aș fi eu selecționer, n-aș lua un portar care nu joacă.”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și