Închide meniul

Conducerea FRF a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 aprilie 2024, 13:11

Conducerea FRF a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis!

Conducerea FRF a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis!

Colaj Gică Hagi și Ianis Hagi / Profimedia Images

Conducerea FRF a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis! Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a comentat afirmaţiile făcute de „Regele” Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă nu crede că e vreo presiune pe umerii lui Edi Iordănescu după declaraţiile lui Gică Hagi.

Conducerea FRF a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis!

„Nu cred că e un conflict. A fost o opinie a lui Gică. Nu are de ce să fie presiune pentru că lui Edi îi place foarte mult de Ianis. Nu e vorba că nu e deranjat. Edi probabil o să vorbească cu Gică și se rezolvă. Dar asta nu înseamnă conflict. Conflictul e altceva. Noi amplificăm.

Asta e. Când ești antrenor îți asumi anumite responsabilități. Trebuie să bagi doar 11 inși în teren. Nu poți să mulțumești pe toată lumea.

(n.r. – Hagi a greșit că a deschis acest subiect?) De ce să greșească? E o chestie corectă și civilizată să îți expui părerea despre un jucător, care, dacă nu ar fi fost băiatul lui Gică, n-ar fi creat atâta tevatură. Întâmplător, presiunea pe care o are acest copil din cauza faptului că e copilul lui Hagi nu e benefică”, a declarat Mihai Stoichiță pentru fanatik.ro.

Reclamă

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 nu a întârziat să apară. Selecţionerul a fost criticat pentru faptul că jucătorul împrumutat de Rangers la Alaves nu a fost titular în cele două meciuri amicale disputate de „tricolori” în luna martie.

România a jucat vineri seară cu Irlanda de Nord, la Bucureşti, într-o partidă care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Marţi seară, la Madrid, jucătorii lui Edi Iordănescu au întâlnit Columbia, formaţie care s-a impus cu 3-2.

Nemulţumit de faptul că fiul său nu a fost titularizat în cele două meciuri de pregătire, Gică Hagi s-a plâns, spunând că este surprins de decizia selecţionerului.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit digisport.ro, lui Edi Iordănescu nu i-au picat bine declaraţiile lui Gică Hagi, dar spune că nu poate să se ia după părerile părinţilor, fiind interesat mai mult de ce are de spus fostul jucător şi actualul antrenor Gică Hagi, nu părintele.

Sunt foarte interesat de ce spune fostul mare fotbalist Gică Hagi. Nu sunt deloc interesat de ce spune părintele Gică Hagi”

„Sunt foarte interesat de ce spune fostul mare fotbalist Gică Hagi. Sunt la fel de interesat de ceea ce spune actualul antrenor Gică Hagi. Nu sunt deloc interesat de ce spune părintele Gică Hagi.

Dacă mă apuc să ascult părerile părinților tuturor fotbaliștilor de la națională, aș avea parte de mult stres și puțină obiectivitate. Am mare încredere în calitățile lui Ianis. Sunt mulțumit și fericit pentru cum a intrat în cele două jocuri.

Sunt foarte trist de fiecare dată când nu primește șanse la club. Îmi doresc o relație corectă și sinceră cu el, așa cum am cu toți fotbaliștii mei. Însă, această relație poate funcționa în doi, nu în trei”, ar fi spus Edi Iordănescu, după declaraţiile lui Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi s-a arătat surprins că Ianis Hagi nu a fost titular nici cu Irlanda de Nord, nici cu Columbia

Gică Hagi s-a declarat surprins de faptul că Edi Iordănescu nu l-a titularizat pe Ianis, chiar dacă acesta nu a prins multe minute la Deportivo Alaves.

„Regele” a spus că Ianis a fost singurul jucător, dintre cei fără minute la echipa de club, care nu a fost titularizat de Edi Iordănescu. Gică a mai spus că situația fiului său este „de reflectat”.

„Deranjat? Nu sunt deranjat. Surprins, da, e alt cuvânt (n.r. cum a fost Ianis Hagi pentru că nu a fost titular în niciun meci). Din jucătorii care au jucat mai puțin, el a fost singurul care nu a jucat titular.

Reclamă

E un da, foarte da! E singurul care n-a jucat titular. Jucătorul decisiv din 2021. E o temă și asta, e de reflectat”, a spus Gică Hagi, la digisport.ro.

Ianis Hagi a marcat sub privirile tatălui său în meciul Columbia – România 3-2, disputat la Madrid. Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” au fost conduşi cu 3-0 de către Columbia, dar au marcat două goluri în finalul partidei, prin Ianis Hagi (min. 84) şi Florin Tănase (90+3).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și