Închide meniul

„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2024, 23:03

„E cel mai bun fotbalist român! Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor: „De departe!

ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"

Mihai Stoica, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

Laude la scenă deschisă din partea lui Mihai Stoica pentru un „tricolor”, după Columbia – România 3-2. Managerul general de la FCSB s-a declarat cucerit de Dennis Man, pe care îl consideră cel mai bun jucător român, la ora actuală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man traversează o formă de vis, în acest sezon, fiind golgheter la Parma. Internaţionalul român a fost titular contra Irlandei de Nord, meci în care a şi marcat, iar în partida cu Columbia, a intrat în repriza a doua.

Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”

Mihai Stoica îl consideră pe Dennis Man ca fiind un titular indiscutabil la echipa naţională. Acesta a subliniat faptul că în partida cu Columbia, internaţionalul român şi-a pus imediat amprenta asupra jocului.

De asemenea, MM a mai declarat că Dennis Man este „din altă categorie”, având doar cuvinte de laudă şi la adresa evoluţiilor lui Ianis Hagi şi Florin Tănase.

„Ianis Hagi a intrat bine ieri, a făcut deposedare, a dat gol. Tănase, la fel, a marcat. A intrat bine și Man. A dat pasă și a mai făcut două faze excepționale.

Reclamă

Nu poate niciodată ca primul 11 al României să fie fără Man! E cel mai bun fotbalist român la ora actuală, de departe!

Dennis Man parcă este din altă categorie. Este prea bun la momentul ăsta”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Dennis Man a marcat 13 goluri, în cele 29 de meciuri bifate la Parma, în acest sezon. De asemenea, internaţionalul român de 25 de ani şi-a trecut în cont şi şase pase decisive, în toate competiţiile. La echipa naţională, Man a ajuns la şapte goluri marcate, după reuşita din amicalul cu Irlanda de Nord.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO

Mihai Stoica a oferit un verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului crede că ne vom clasa pe locul 3 în grupă. Locul 3 duce şi el în optimile de finală ale EURO 2024, cu condiţia ca România să aibă unul din primele 4 punctaje dintre cele 6 echipe aflate pe poziţia a 3-a în grupă.

„X cu Ucraina şi să baţi Slovacia (n.r. – pentru calificare). Pe trei, noi. Îţi spun eu ce ne recomandă (n.r. – să fim peste Slovacia). Am bătut Elveţia, am câştigat grupa. Slovacia s-a chinuit cu Luxemburg, Slovacia s-a bătut până în ultima clipă cu Luxemburg să meargă direct la EURO.

Vrei să-ţi citesc echipa Slovaciei? Nu e comparabilă cu a noastră, sunt jucători mai slabi. În afară de Lobotka, n-au niciun fotbalist. Kucka? Aşa joacă şi Kurtic în naţionala Sloveniei şi când a venit în România săracul… Nu ştia Craiova cum să scape de el. Moruţan joacă în Turcia, ăia nu joacă”, a susţinut Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și