Închide meniul

„Echipa naţională are nevoie de un antrenor puternic!” Edi Iordănescu, dispus să devină selecţionerul României: „Am un titlu câştigat, am antrenat CFR şi FCSB!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 ianuarie 2022, 12:21

Reclamă
„Echipa naţională are nevoie de un antrenor puternic! Edi Iordănescu, dispus să devină selecţionerul României: „Am un titlu câştigat, am antrenat CFR şi FCSB!

Edi Iordănescu iese la atac

Profimedia

Edi Iordănescu, dispus să devină selecţionerul României

„Foarte multe nu pot comenta. Nu mă lansez în astfel de piste. Am discutat, an văzut că au păstrat anumite discuţii cu Loţi. În momentul de faţă, nu ştiu stadiul discuţiilor. Am avut discuţii exclusiv din străinătate în ultima perioadă. Eu nu am ofertă de la Federaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rănit e mult spus. Orice antrenor îşi doreşte să fie prima soluţie. E altă încredere, susţinere. Este şi un sentiment de mândrie. Nu las sentimentele să îmi dicteze deciziile. Există un prim val de antrenori. Mă gândesc la Dan Petrescu, Gică Hagi, Mircea Lucescu, Cosmin Olăroiu sau Răzvan Lucescu. Sunt unii care au 20-30 de ani înaintea mea.

Nu există critic mai mare în ceea ce mă priveşte. Sunt acolo în vârful generaţiei. Am mai mult de 10 ani de când antrenez. Merg spre 300 de meciuri în Liga 1. Am antrenat CFR şi FCSB. Am un titlu câştigat. Am acumulat o anumită experienţă care te ajută. Te gândeşti că echipa naţională are un selecţioner puternic. Poate într-o zi”, a declarat Edi Iordănescu pentru sport.ro.

EXCLUSIV | Episod uluitor petrecut în vestiarul FCSB! Unde s-a rupt totul între Gigi Becali și Edi Iordănescu

Detalii uluitoare ies la iveală la peste două luni după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB! AS.ro a aflat un episod uluitor care s-a întâmplat în vestiarul FCSB. Totul s-a petrecut la pauza meciului cu Voluntari, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Din informațiile AS.ro, Gigi Becali și-a a dorit să vorbească, la telefon, cu Edi Iordănescu, la pauza meciului. Patronul de la FCSB era nemulțumit de evoluția lui Constantin Budescu și voia să-i ceară antrenorului să-l schimbe. Chiar Becali a declarat, ulterior, că el l-ar fi înlocuit de la pauză pe Budescu.

Reclamă
Reclamă

Din câte se pare, Becali a trimis un om, din conducerea clubului, cu telefonul la Edi Iordănescu. Tehnicianul „a luat foc”, în acel moment, și a refuzat să discute cu patronul echipei. Iordănescu jr. a fost auzit de cei din jur în momentul în care a țipat la cel care venise cu telefonul să nu ajungă la el pentru că o sa spargă telefonul, refuzând astfel să discute cu Becali.

Vorbele antrenorului au ajuns la urechile patronului care s-a enervat teribil. Acela a fost momentul care l-a făcut pe Becali să își dorească să se despartă de Iordănescu jr. Ulterior, finanțatorul FCSB a ieșit la TV, l-a criticat pe Budescu, dar și jocul echipei.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și