Închide meniul

Edi Iordănescu ar urma să alinieze o echipă complet schimbată cu Liechtenstein! Cum ar putea arăta primul 11 al naţionalei

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2024, 17:18

Reclamă
Edi Iordănescu ar urma să alinieze o echipă complet schimbată cu Liechtenstein! Cum ar putea arăta primul 11 al naţionalei

Edi Iordănescu ar urma să alinieze o echipă complet schimbată cu Liechtenstein!

Jucătorii României, înaintea meciului cu Bulgaria / Profimedia Images

Edi Iordănescu ar urma să alinieze o echipă complet schimbată cu Liechtenstein! Selecţionerul naţionalei pregăteşte mai multe modificări în primul 11 faţă de meciul cu Bulgaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu va face echipa cu Liechtenstein şi în funcţie de problemele medicale ale „tricolorilor”.

Edi Iordănescu ar urma să alinieze o echipă complet schimbată cu Liechtenstein!

Potrivit prosport.ro, prima modificare ar fi reprezentată chiar de schimbarea portarului. Chiar dacă Florin Niţă a avut o prestaţie apreciată cu Bulgaria, reuşind să închidă poarta, selecţionerul naţionalei vrea să îl testeze şi pe Horaţiu Moldovan înainte de EURO 2024.

Horaţiu Moldovan nu a evoluat niciun meci pentru Atletico Madrid de când s-a transferat la echipa spaniolă.

Adi Rus ar urma şi el să iasă din primul 11. Edi Iordănescu va alege între Bogdan Racoviţan şi Ionuţ Nedelcearu, cele mai mari şanse de a fi titular cu Liechtenstein avându-le primul.

Reclamă
Reclamă 4

Răzvan Marin ar urma să fie şi el menajat, ca şi Adi Rus. Locul său în echipă ar putea fi luat de Alex Cicâldău sau Darius Olaru. Potrivit sursei citate, Cicâldău ar fi în acest moment avantajat, dar există şi varianta ca ambii să fie titulari, dacă Edi Iordănescu va decide să îl lase pe bancă la începutul partidei pe căpitanul naţionalei.

Ianis Hagi şi Florinel Coman ar urma să înceapă titulari cu Liechtenstein, în locul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă. În centrul atacului ar urma să fie titularizat George Puşcaş.

România – Liechtenstein e în direct vineri, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Ultimul amical al naţionalei înainte de EURO 2024, România – Liechtenstein, va fi în direct vineri, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Preţul biletelor la meciul cu Liechtenstein este de 35 de lei la peluze, 60 de lei la tribune şi 400 de lei în zona VIP. De asemenea, copiii sub 14 ani vor avea accesul gratuit în Family Zone, la cele două tribune, potrivit frf.ro.

Jucătorii naţionalei au făcut apel la fani să fie susţinuţi. La meciul cu Bulgaria au fost suporteri nemulţumiţi care i-au huiduit pe „tricolori”.

„Tricolorii” fac parte din Grupa E la EURO 2024, alături de Ucraina, Belgia şi Slovacia. După meciul cu Liechtenstein, jucătorii naţionalei vor ajunge în Germania, la baza de pregătire de la Würzburg. Acesta este un oraș aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munchen și 300 kilometri de Koln.

Programul României la EURO 2024

  • 17 iunie: România – Ucraina (Munchen, ora 16:00)
  • 22 iunie: Belgia – România (Koln, 22:00)
  • 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

 

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și