Închide meniul

Edi Iordănescu continuă la naţională! Anunţul făcut de Mihai Stoichiţă, la miezul nopţii: „Aşa vrea Federaţia”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 septembrie 2022, 1:14

Edi Iordănescu continuă la naţională! Anunţul făcut de Mihai Stoichiţă, la miezul nopţii: „Aşa vrea Federaţia

Mihai Stoichiță și Edi Iordănescu, în timpul unui conferințe

Mihai Stoichiţă are încredere în naţionala lui Edi Iordănescu | Hepta

Edi Iordănescu continuă la naţională. Mihai Stoichiţă a făcut anunţul la miezul nopţii, imediat după România – Bosnia 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu rămâne selecţionerul României. Mihai Stoichiţă a anunţat că actualul selecţioner va conduce naţionala şi în preliminariile pentru EURO 2024.

Edi Iordănescu continuă la naţională. Anunţul lui Mihai Stoichiţă

O să meargă mai departe Edi, pentru că aşa vrea federaţia. Continuam cu Edi pentru ce am vazut in ultimele 2 meciuri. Acelasi lucru l-am fi facut si cu Boloni”, a fost anunţul la miezul nopţii făcut de Mihai Stoichiţă la orangesport.ro.

Ce a spus Edi Iordănescu după România – Bosnia 4-1

Edi Iordănescu a avut un mesaj de mobilizare pentru jucători, după victoria clară cu Bosnia.

Jucătorilor le-am spus că sunt suporterul lor numărul 1, acum când merg la cluburi. Că tot timpul în faţa televizorului trăiesc cu emoţie exprimarea lor, parcursul lor. Că trebuie să arate putere, să meargă, să se impună, să îşi crească nivelul. Să reuşească, dacă se poate, mulţi să se mute la un nivel mai bun. Şi atunci când vor veni la echipa naţională vor aduce o altă experienţă, altă maturitate.

Reclamă

(Reporter: Ce le-aţi spus jucătorilor în vestiar şi ce v-a spus domnnul Burleanu?) E o întrebare la care doar timpul poate răspunde. Sunt echipe ca Turcia şi Grecia care sunt mai jos şi cărora le e mai uşor. Au şanse mai mari să câştige Liga Naţiunilor. Eu nu mi-am dorit asta, rămâne un regret al meu„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

România – Bosnia 4-1. Cel ami bun meci al naţionalei din mandatul lui Edi Iordănescu

România – Bosnia, ultima partidă din această ediţie de Liga Naţiunilor, s-a încheiat cu victoria clară a „tricolorilor”, scor 4-1. George Puşcaş, cu o „dublă”, Dennis Man şi Andrei Raţiu au marcat pentru naţionala lui Edi Iordănescu.

Confruntarea din Giuleşti a început cu incidente în tribune. Meciul a fost oprit preţ de câteva secunde, după ce suporterii s-au luat la bătaie cu jandarmii.

Reclamă 4 / 0/3

România şi-a creat mai multe ocazii şi a dechis scorul în minutul 38, prin Dennis Man. Fotbalistul lui Parma a înscris cu un șut cu stângul din interiorul careului, din pasa lui Bancu. Iniţial, reuşita a fost anulată, dar golul s-a validat după intervenţia VAR.

„Tricolorii” au continuat să atace, iar al doilea gol a venit în minutul 73, prin George Puşcaş. Tot Bancu a pasat decisiv.

Edin Dzeko a redus din diferenţă după doar 4 minute, dar naţionala lui Edi Iordănescu a punctat pentru a treia oară în Giuleşti. Andrei Raţiu, din pasa aceluiaşi Bancu, şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. George Puşcaş a închis tabela, în minutul 86, după ce a reuşit o „dublă” de senzaţie.

Chiar dacă România a câştigat clar, echipa naţională a încheiat pe ultimul loc grupa din Nations League şi a retrogradat în Liga C. Două victorii, o remiză şi trei înfrângeri au înregistrat „tricolorii” în 6 meciuri.

România a retrogradat în Liga C din Nations League

România a retrogradat în Liga C din Nations League. Tricolorii lui Edi Iordănescu au suferit o nouă ruşine naţională, după ce au terminat pe ultimul loc în grupa cu Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru şi Finlanda.

Victoria de pe Giuleşti dintre România şi Bosnia, scor 4-1, nu a mai contat. Naţionala noastră avea nevoie ca Finlanda să nu câştige în Muntenegru pentru a urca pe locul 3. Am sperat numai 45 de minute!

Finlanda a dat două lovituri imediat după pauză. În superioritate numerică încă din minutul 17, nordicii şi-au asigurat victoria graţie golurilor marcate de Antman (47) şi Kallman (53). Au urcat astfel până pe locul 2 în Grupa 3 şi au depăşit-o pe Muntenegru.

Reclamă

Victoria României cu Bosnia a fost una doar de palmares. Din cauza rezultatelor din meciurile directe cu Muntenegru, am rămas pe ultima poziţie. România nu a mai avut nicio şansă, a încheiat pe ultima poziţie şi a retrogradat în Liga C. Este o nouă contraperformanţă înregistrată de jucătorii echipei naţionale. Pe tricolori îi aşteaptă meciuri în Liga Naţiunilor cu naţionale precum Gibraltar, Luxemburg, Insulele Feroe sau Cipru.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și