Închide meniul

Edi Iordănescu și-a găsit secund la echipa națională! Cine e antrenorul care vine să lucreze cu noul selecționer, după refuzul lui Mihai Pintilii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2022, 23:03

Edi Iordănescu și-a găsit secund la echipa națională! Cine e antrenorul care vine să lucreze cu noul selecționer, după refuzul lui Mihai Pintilii

Edi Iordănescu și-a găsit secund la echipa națională

Hepta

Edi Iordănescu și Ionel Gane au negociat aproximativ o săptămână și, în cele din urmă, au ajuns la un numitor comun, scrie digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu l-a ales secund pe Ionel Gane

Ionel Gane a mai fost la echipa națională timp de doi ani, în perioada septembrie 2017 – noiembrie 2019, când a fost secundul lui Cosmin Contra.

Gane a antrenat-o ultima dată pe Dinamo, între decembrie 2020 și martie 2021, perioadă în care a adunat 18 meciuri pe banca „câinilor”, dintre care șapte victorii, trei remize și opt înfrângeri.

Ionel Gane a mai antrenat în calitate de antrenor principal și alte echipe, precum FC U Craiova, Corona Brașov, Petrolul, CS Turnu Severin.

Din staff-ul definitiv al lui Edi Iordănescu de la echipa națională vor mai face parte și Florin Constantinovici – antrenor secund, Cristian Dragotă – preparator fizic, Alexandru Radu – analist video și Michele Iannucci – analist video.

Reclamă

Mihai Pintilii l-a refuzat pe Edi Iordănescu

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Pintilii a refuzat un salariu lunar de 15.000 de euro de la Federaţie şi a rămas pe o sumă de cinci ori mai mică în funcţia de secund la FCSB.

„Pintilii 100% va fi antrenor, într-un an jumătate își ia licența. El va fi antrenorul nostru multă vreme, până vrea el să plece. A demonstrat că e prea frumos caracter. Avea 15.000 de euro lunar la FRF, dar a a rămas pe 3.000 de euro la FCSB. A zis că nu mă trădează, că el are bani. În viitor, voi recunoaște și eu caracterul lui frumos și va fi antrenorul nostru”, a spus Becali, la Pro X.

Mihai Pintilii a fost varianta lui Edi Iordănescu pentru postul de secund la națională. Chiar dacă l-a sunat și i-a propus să vină lângă el la națională, Edi Iordănescu s-a lovit de un refuz din partea lui Pintilii.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii: „Am ales FCSB și merg până la capăt!”

Pintilii a dezvăluit că niște declarații date de Mihai Stoica l-au emoționat și a decis să rămână la FCSB.

”Eu în acte sunt delegat la FCSB! Aici sunt, am ales drumul acesta și merg până la capăt. Clubul acesta mi-a dat tot ce mi-am dorit eu și mi-a făcut un nume în fotbal. Și aici poate să fie un pas înainte. Îi mulțumesc lui Edi pentru că m-a sunat și mi-a propus, dar sunt aici și mă bucur că sunt în fața dumneavoastră. 

Cum a zis și MM, mult a contat emisiunea în care a făcut niște declarații și a contat mult. Chiar m-am emoționat, eram cu familia. Nu garantează nimeni că o să fiu antrenor bun și că o să conduc clubul acesta”, a spus Mihai Pintilii în cadrul unei conferințe de presă.

Mihai Pintilii a jucat pentru FCSB în perioadele 2012-2014 și 2016-2020. Mijlocașul a câștigat două campionate și o Supercupă. Edi Iordănescu a recunoscut că și-l dorește în staff pe Mihai Pintilii, alături de care a colaborat foarte bine pe perioada în care acesta a fost antrenorul celor de la FCSB.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și