Închide meniul

Florin Prunea a găsit motivul pentru care Andrei Ivan nu a fost convocat de Edi Iordănescu: „Nu ai ce să-i reproşezi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2023, 14:42 / Actualizat: 18 martie 2023, 18:52

Florin Prunea a găsit motivul pentru care Andrei Ivan nu a fost convocat de Edi Iordănescu: „Nu ai ce să-i reproşezi!

Florin Prunea ştie de ce Andrei Ivan nu a fost convocat la naţională

Andrei Ivan, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Prunea a găsit motivul pentru care Andrei Ivan nu a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională, pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2024. Fostul portar susţine că atacantul oltenilor traversează o perioadă extrem de bună, motiv pentru care nu ar fi trebuit să lipsească din lotul „tricolorilor”. Prunea consideră că selecţionerul a fost deranjat de atitudinea jucătorului Universităţii Craiova, de la precedentele acţiuni ale echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Andorra, în primul meci din drumul spre EURO 2024. Partida va fi sâmbătă, 25 martie, de la ora 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi AntenaPLAY, şi în format live video, pe AS.ro.

Florin Prunea a găsit motivul pentru care Andrei Ivan nu a fost convocat de Edi Iordănescu

Florin Prunea consideră că Edi Iordănescu nu acceptă problemele extrasportive ale jucătorilor naţionalei, motiv pentru care l-a lăsat pe Andrei Ivan acasă.

De asemenea, Prunea consideră că Ivan nu ar fi trebuit să lipsească din lotul echipei naţionale, dat fiind faptul că atacantul traversează una dintre cele mai bune perioade din cariera sa.

Prunea a mai declarat că Edi Iordănescu nu are aceeaşi atitudine faţă de toţi jucătorii, şi a dat exemplul convocării lui Florinel Coman, din acţiunea precedentă a naţionalei. Selecţionerul a declarat, la momentul respectiv, că îi întinde o mână de ajutor mijlocaşului de la FCSB.

Reclamă

„Ivan nu avea cum să lipsească din lot. Cred că lipsește din motive extrasportive, relația lui cu antrenorul, el este într-o formă în care nu a fost de foarte mulți ani. Imaginile cu el când stătea în tribună pe telefon au contat. În rest, în plan sportiv este într-o formă extraordinară, nu ai ce să îi reproșezi. 100%, alte motive nu sunt.

Fiecare antrenor i-a deciziile lui, eu i-am urmărit discursul lui Edi Iordănescu și că nu mai acceptă absolut nimic. Dacă mergi la echipa națională trebuie să te supui total concepției pe care antrenorul o are.

Florin Prunea: „Ivan trebuia chemat la naţională!”

Nu are nimic de-a face cu forma lui Ivan, din punctul meu de vedere trebuia chemat la echipa națională.

Reclamă 4 / 0/3

Când l-a chemat pe Florinel Coman să îi dea o mână de ajutor, de ce nu a făcut așa și cu el acum. Înseamnă că nu tratezi jucătorii la fel. A făcut acest lucru ca să își întărească poziția și să arate că nu merge cu el.

Este vorba de căpitanul Universității Craiova, el merita. E pentru prima dată după foarte mulți ani când Craiova nu are jucători la lot. Dar până la urmă, el răspunde de selecție”, a declarat Florin Prunea, pentru digisport.ro.

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

Selecționerul Edi Iordănescu a convocat un lot format din 26 de jucători pentru aceste prime jocuri din drumul spre EURO 2024.

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Reclamă
Recomandări
  • Florin Prunea ştie de ce Andrei Ivan nu a fost convocat la naţională

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și