Închide meniul

Florin Răducioiu, mesaj pentru Edi Iordănescu după România – Slovenia 1-2: „Asta trebuie să înţeleagă! Ăsta e singurul lucru care contează!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 noiembrie 2022, 22:58

Florin Răducioiu, mesaj pentru Edi Iordănescu după România – Slovenia 1-2: „Asta trebuie să înţeleagă! Ăsta e singurul lucru care contează!

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

  • Florin Răducioiu, mesaj pentru Edi Iordănescu după România – Slovenia 1-2
  • Ce ar trebui să înţeleagă selecţionerul

Florin Răducioiu, mesaj pentru Edi Iordănescu după România – Slovenia 1-2. Răducioiu spune că rezultatele trebuie să primeze la o echipă de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducioiu îi transmite lui Edi Iordănescu că acesta ar trebui să fie scopul său în calitate de selecţioner al României.

Florin Răducioiu, mesaj pentru Edi Iordănescu după România – Slovenia 1-2

”O mai repet. Am mai spus asta. În primul rând, pentru mine la echipa naţională… trebuie să fie un lucru. L-a spus un mare om. Unul dintre cei mai importanţi preşedinţi ai lui Juventus. A câştiga nu e important, dar este singurul lucru care contează. Asta trebuie să înţeleagă Iordănescu. Nu am spus-o eu. A spus-o Boniperti. Asta e tot ce contează, să câştigi”, a spus Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu s-a săturat și a tras un semnal uriaș de alarmă, după România – Slovenia 1-2

Edi Iordănescu s-a săturat și a tras un semnal uriaș de alarmă, după România – Slovenia 1-2. Selecționerul „tricolorilor” își dorește ca jucătorii săi să nu mai comită greșeli și să nu le mai ofere „cadouri” adversarilor. Naționala noastră a fost învinsă în meciul amical de la Cluj, cu două goluri venite după desincronizări în defensivă.

„Trebuie să încetăm să fim naivi!”, a fost anunțul clar făcut de Iordănescu, după ce România fost răpusă de Slovenia.

Reclamă

Iordănescu este mulțumit că discuția de la pauză și-a pus amprenta asupra jocului, iar România a reușit să reducă din diferență prin golul superb marcat de Denis Drăguș.

„În repriza a doua am văzut o echipă cu alt curaj, cu altă atitudine, alt spirit, o echipă cu altă claritate, care și-a însușit niște lucruri discutate la pauză. Asta a făcut să marcăm și să reintrăm în joc, să mai avem 4-5 ocazii mari, o bară.

Am convingerea că, dacă egalam până în minutul 80, poate puteam să și răsturnăm rezultatul. Cred că meritam cel puțin un egal și cred că trebuie să încetăm să fim naivi. Să încetăm să fim naivi, să ne maturizăm. Nu contează pentru mine că au fost mulți jucător noi, contează să văd că echipa gândește, este stăpână pe mijloacele ei, că jucătorii comunică și că nu mai facem cadouri”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu a tras concluzia, după meciul amical România – Slovenia 1-2

Edi Iordănescu anunță că și-a asumat selecția pentru meciurile cu Slovenia și Moldova, după ce a fost lovit de critici din toate părțile.

„Testul a fost foarte bun, chiar dacă rezultatul nu a fost unul pozitiv. Mă bucur că am avut posibilitatea să debutăm 5 jucători, într-un meci împotriva unei echipe de calibru, care a venit cu jucători care evoluează la un nivel foarte bun.

Au venit în formulă completă, eram în gardă, ne-am așteptat la asta. În prima repriză am fost timorați, s-a văzut că ne căutam, că nu avem chimie de joc. Au fost pe teren două echipe, una coerentă și alta care își căuta chimia și relațiile de joc. Din păcate, o greșeală individuală și o nesincronizare la golul 2 ne-au adus în dezavantaj.

În repriza a doua am văzut altceva, altă încredere. Am marcat un gol și nu cred că sunt subiectiv când spun că puteam obține cel puțin un egal.

Dacă ne uităm pe lot și pe context… dacă ne uităm că am avut un adversar care a venit complet, ne-am asumat asta. Ne-am asumat selecția și obiectivele. Echipa avea nevoie de încă un rezultat de moral, să legăm aceste rezultate pozitive, cu jucători tineri în componență.

Trebuie să tragem linie, vom analiza starea jucătorilor și eventualele probleme medicale. Căutăm un rezultat pozitiv și sper să-l găsim (n.r. – în Moldova). Există viitor și cred că ei pot face lucruri mai mari decât își pot închipui”, a declarat Edi Iordănescu, la Pro Arena.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”