Închide meniul

Edi Iordănescu a răspuns „săgeților” primite după ce a anunțat lotul naționalei României: „Nu mă hazardez!”. Anunțul selecționerului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 noiembrie 2022, 13:51

Edi Iordănescu a răspuns „săgeților primite după ce a anunțat lotul naționalei României: „Nu mă hazardez!. Anunțul selecționerului

Mihai Rotaru, mesaj dur pentru Edi Iordănescu, după ce niciun jucător de la Universitatea Craiova nu a fost convocat

Edi Iordănescu/ Profimedi

Edi Iordănescu a răspuns „săgeților” primite după ce a anunțat lotul naționalei României. Selecționerul spune că nu vrea să bage în seamă criticile primite din jur, înaintea meciurilor amicale cu Slovenia și Moldova, din această lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România joacă joi cu Slovenia, de la 18:30, și duminică cu Moldova, de la 20:30. Ambele partide vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Edi Iordănescu a răspuns „săgeților” primite înaintea meciurilor cu Slovenia și Moldova

Edi Iordănescu a convocat la națională multe nume noi, iar deciziile selecționerului au atras multe critici.

Tehnicianul de 44 de ani spune că înțelege că fiecare impresar sau conducător de club are interesul lui să își vadă jucătorii la națională, însă și-ar dori „mai mult sprijin” din partea lor.

În plus, Iordănescu a reamintit că, dacă nu va califica România la EURO 2024, atunci va pleca de la cârma naționalei.

Reclamă

„Nu mă hazardez să comentez, fiecare are rolul și rostul lui. Agenții au rol să-și promoveze jucătorii, fiecare își apără intresul, conducătorii trebuie să conducă, analiștii trebuie să analizeze, iar selecționerul trebuie să-și asume selecția și obiectivele.

Eu am zis că obiectivul nostru este calificarea la EURO și dacă nu va fi așa, atunci voi plăti cu funcția. Respect orice părere, dar mi-aș dori mai mult suport, sprijin iar părerile avizate să fie echilibrate și obiective.

Trebuie să avem posturi echilibrate, posturi acoperite și am adus jucători și foarte tineri acolo unde nu am putut aduce fotbaliștii cu ștate vechi, dar analizăm toți jucătorii care pot intra în circuitul naționalei”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul naționalei României pentru meciurile cu Slovenia și cu Moldova

Portari: Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0), Mihai Popa (FC Voluntari, 0/0)

Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Alexandru Pantea (FCSB, 0/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 16/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 23/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 1/0), Bogdan Vătăjelu (Universitatea Craiova, 1/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 0/0)

Mijlocași: Darius Olaru (FCSB, 7/0), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 7/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 8/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 43/2), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 26/3), Andrei Cordea (FCSB, 4/0), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 3/0), Antonio Sefer (FC Rapid 1923, 0/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 3/0), Claudiu Petrila (CFR Cluj, 0/0), Marius Ștefănescu (Sepsi, 3/0)

Atacanți: George Pușcaș (Genoa | Italia, 32/10), Daniel Paraschiv (Hermannstadt, 0/0)

Edi Iordănescu „a tăiat în carne vie” la naționala României

Edi Iordănescu a tăiat în carne vie la echipa națională a României și a decis să-i pedepsească pe jucătorii care nu dau totul la prima reprezentativă.

S-a terminat cu indisciplina și cu jumătățile de măsură, la națională„, a fost mesajul transmis de selecționer tricolorilor. Printre cei pedepsiți se numără și Andrei Ivan, cel care a fost exclus și din lotul Universităţii Craiova de către Mirel Rădoi.

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu a luat aceeași decizie, ca și Mirel Rădoi, în privința lui Andrei Ivan. Din câte se pare, selecționerul a fost nemulțumit de atitudinea acestuia. În aceeași situație se află și Alexandru Mitriță, dar și alți jucători care nu au mai prins echipa națională, în ultima vreme. Iordănescu și-a asumat decizia de a nu mai chema anumiți jucători și e hotărât să taie în carne vie pentru a avea disciplină la echipa națională.

Reclamă

La echipa națională vine doar cine ‘arde’ pentru echipa națională! Tot talentul în slujba echipei naționale, zero compromisuri, vine la echipa națională cine ‘arde’ pentru echipa națională. Tot timpul voi prefera un jucător care vine cu tot devotamentul și care e dispus să dea tot ce are mai bun pentru echipa națională, în dauna unui jucător care poate să aibă o experiență suplimentară sau un statut ceva mai consolidat la un anumit moment, dar care nu înțelege ce reprezintă echipa națională”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu, înaintea celor două partide amicale, cu Slovenia și Moldova, care vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
  • Edi Iordănescu a răspuns „săgeților” primite după ce a anunțat lotul naționalei României

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:17 AC Milan – Inter LIVE SCORE (21:45). Simone Inzaghi poate câștiga titlul în „Derby della Madonnina”! Echipele probabile 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare 19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și