Închide meniul

Florin Tănase, mesaj de luptă înainte de Finlanda – România: „Trebuie să scoatem tot ce e mai bun din noi”. Partida este vineri, în direct la Antena 1, de la 21:45

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2022, 19:05

Florin Tănase, mesaj de luptă înainte de Finlanda – România: „Trebuie să scoatem tot ce e mai bun din noi. Partida este vineri, în direct la Antena 1, de la 21:45

Florin Tănase, mesaj înainte de Finlanda - România

Florin Tănase, într-o partidă pentru echipa naţională/ Hepta

  • Florin Tănase, mesaj înainte de Finlanda – România
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Florin Tănase a transmis un mesaj de luptă înainte de Finlanda – România. Fostul căpitan al celor de la FCSB este convins că „tricolorii” vor da 100% în meciul cu nordicii, după rezultatele slabe înregistrate în iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor. Selecţionata lui Edi Iordănescu a obţinut o singură victorie, chiar în partida tur cu Finlanda, scor 1-0.

Florin Tănase, mesaj de luptă înainte de Finlanda – România

Florin Tănase este convins că jocul prestat de naţionala României în primele meciuri din grupa de Liga Naţiunilor va fi îmbunătăţit. Mijlocaşul a declarat că are o relaţie bună cu Edi Iordănescu, alături de care a lucrat şi la FCSB, şi totodată i-a îndemnat pe colegii săi de la naţională să menţină un nivel ridicat, meci de meci.

Reclamă

În prezent la Al Jazira, Florin Tănase a dezvăluit obiectivul naţionalei pentru anul viitor, şi anume acela de a prinde un loc în urna a doua pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru Euro 2024. Ultimul turneu final la care a participat România este Campionatul European din Franţa, din 2016.

„Sincer îți spun că sunt pregătit! Îmi asum acest rol cu toată inima. De fiecare dată și în orice secundă se apelează la mine, eu sunt total pregătit. Îl știu foarte bine pe Mister, am lucrat la club, eu știu sigur că va schimba fața echipei naționale! Obiectivele pentru luna asta: să încercăm să prindem urna 2 pentru tragerea la sorți a preliminariilor și consolidarea un schelet de națională.

Reclamă

(…) Personal am convingerea că putem arăta și pe teren mai aproape de ceea ce simțim noi că putem oferi. Deci nu cred că a fost o imagine reală în iunie, pentru că și dacă ne uităm pe lotul de atunci, și pe cel de acum, e clar că avem argumente pentru mult mai mult. Au fost momente bune și în iunie, destul de puține, dar au fost. Nouă ne trebuie tocmai să scoatem tot ce e mai bun în noi în meciuri. Și să facem asta pe toată durata partidei, iar dacă se poate, meci de meci”, a declarat Florin Tănase, conform playsport.ro.

Mihai Stoichiţă nu contestă deciziile lui Edi Iordănescu de la echipa naţională

Mihai Stoichiţă merge pe mâna lui Edi Iordănescu, pentru partidele „tricolorilor” de la finalul acestei luni. Oficialul FRF este convins că, în lipsa lui Florin Niţă, portarii convocaţi de selecţioner vor avea evoluţii bune în poarta naţionalei.

„Nu vreau să las loc de interpretări (n.red. despre Mitriță și Maxim). S-au speculat multe lucruri. Logic e să respectăm hotărârile lui Edi. El este principalul responsabil de rezultatele echipei naționale. Viziunea lui tactică și strategică trebuie respectată în funcție de ce a gândit el pentru aceste două jocuri.

Reclamă 4 / 0/3

Din ce am înțeles, Niță nu prea a mai făcut antrenamente cu echipa. Îmi pare rău pentru el pentru că este un portar excepțional și un caracter extraordinar, dar și acești tineri sunt portari foarte buni. Sper ca și Niță să revină în joc și să candideze din nou pentru postul de portar titular al echipei naționale„, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru Digi Sport.

Mihai Stoichiţă a oferit ultimele detalii şi despre starea lui Nicolae Stanciu, care cel mai probabil va fi apt de joc înaintea partidei cu Finlanda.

„Stanciu a făcut antrenament normal ieri. Nu simțea nimic. Acum, depinde ce va hotărî împreună cu doctorul pentru primul meci. Ieri a cerut să facă mai mult antrenament, dar a fost oprit pentru că excesul poate duce la accidente.

Din câte știu, se simte foarte bine, dar urmează să hotărască împreună cu Edi și cu doctorul. De multă vreme nu am mai văzut ca aproape toți jucătorii, cu mici excepții, să fie apți de joc”, a mai mărturisit Mihai Stoichiţă, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor