Închide meniul

FRF a trecut la planul B. Cine este antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Mirel Rădoi. Lista lui Răzvan Burleanu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2021, 8:36

FRF a trecut la planul B. Cine este antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Mirel Rădoi. Lista lui Răzvan Burleanu

Mirel Rădoi a vorbit despre relaţia cu Răzvan Burleanu

Colaj Hepta / Instagram

Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au tot anunțat că nu se gândesc la un plan B și că așteaptă negocierile finale cu Rădoi. Totuși, după remiza României cu Islanda, din Ghencea, situația pare să se fi schimbat. Conducătorii Federației și-au făcut o listă cu nume și au un favorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este favorit să preia postul de selecționer al naționalei României

Acum sunt 51-49 la sută să nu merg mai departe. Dacă terminăm pe 3, poate nici Federația nu mai vrea să continue cu mine„, a reacționat Mirel Rădoi la conferința de presă.

Potrivit gsp.ro, Adrian Mutu are prima șansă să ajungă pe banca primei reprezentative. „Briliantul” a rămas într-o relație bună cu șefii FRF după ce a plecat de la selecționata României U21. Liber de contract după despărțirea de FC U Craiova 1948, Mutu are șansele cele mai mari să calce pe urmele lui Rădoi.

În cazul în care nu ajunge la un acord cu Adi Mutu, Burleanu mai are și alte variante. Gheorghe Hagi, Edi Iordănescu, Dan Petrescu, Ladislau Boloni și Costel Gâlcă sunt tehnicienii cu care s-ar putea negocia.

Marius Șumudică și Cosmin Olăroiu nu iau în calcul să vină la națională

Olăroiu a fost propus la națională de Rădoi, însă experimentatul antrenor a refuzat. Recent, acesta a plecat spre Emiratele Arabe Unite, acolo unde va semna cu Al Sharjah FC.

Reclamă

Eu sper că el să continue pentru că el cunoaște cel mai bine echipa, cunoaște jucătorii pe care i-a promovat de la echipa de tineret.

Ar fi cel mai important ca el să rămână, cunoaște cel mai bine lotul asta. Echipa a ajuns la un nivel foarte bun și cred că e cel mai indicat el, nu eu!”, a transmis Cosmin Olăroiu.

Nici Marius Șumudică nu ia în calcul să ajungă pe banca primei reprezentative. Este sigur că nici măcar nu va fi sunat de conducătorii fotbalului românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Nu se pune problema să vin! Nu sunt pregătit să fiu selecţioner. Sunt antrenori mai în vogă, cu rezultate. Ladislau Boloni, Dan Petrescu și Gică Hagi sunt antrenori care au rezultate şi pot să vină.

Numele meu nu cred că este vehiculat. Mă uitam şi astăzi pe un site, erau 7 antrenori enumeraţi, iar eu căzusem de pe lista aia. Atunci, nu iau in calcul. Eu mă gândesc la ce am de făcut acolo, în Turcia. Trebuie să scap echipa de la retrogradare„, a fost anunțul făcut de Marius Șumudică la plecarea din țară.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și