Închide meniul

Gabi Tamaș deplânge situația în care se află naționala României: ”E ceva rău! Îți pătezi numele, cariera și din cauza aceasta se feresc toți!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 decembrie 2021, 20:15

Reclamă
Gabi Tamaș deplânge situația în care se află naționala României: ”E ceva rău! Îți pătezi numele, cariera și din cauza aceasta se feresc toți!”

Gabi Tamaș deplânge situația în care se află naționala României

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gabi Tamaș deplânge situația în care se află naționala României

Gabi Tamaș speră ca echipa națională să obțină din nou rezultate pozitive și să se califice la turnee finale. Întrebat despre viitorul selecționer, fostul internațional a explicat de ce crede că antrenorii refuză oferta FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Foarte mulţi antrenori au refuzat echipa naționala, e ceva rău. Eu ca şi antrenor nu aş putea să refuz niciodată echipa naţională. E topul topurilor. Orice antrenor îşi doreşte să fie la echipa naţională. Acum se cam refuză şi e păcat.

Rezultatele nu depind de antrenor. Depind şi de jucători în mare parte. Riscul pe care şi-l asumă orice antrenor… îţi pătezi numele, cariera, foarte multe şi probabil şi din cauza aceasta toţi antrenorii se feresc puţin echipa naţională în momentul acesta. Poate pe viitor vom reuşi să creştem şi să fim naţionala care am fost pe vremuri.

Eu nu vreau să dau nume. Sper din tot sufletul meu, cei care vor alege antrenorul echipei naţionale, cei de la FRF, să îi dea încredere şi să îl lase să facă treaba”, este de părere Gabi Tamaș.

EXCLUSIV. Gică Popescu îi atacă pe șefii FRF: ”Nu s-a întâmplat niciodată ca federalii să alerge cu limba scoasă după selecționer!”

Fostul mare internațional a pus tunurile pe Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, care caută în continuare un selecționer după plecarea lui Mirel Rădoi.

Reclamă
Reclamă 4

”Păi la echipa națională ar trebui să fie coadă. Dacă o punem strict pe echipa națională, ce reprezintă echipa națională, în ce vitrină te așează echipa națională. Cred că nu s-a întâmplat niciodată în istoria echipei naționale ca federalii să alerge cu limba scoasă după un antrenor să îl pună la echipa națională. 

Echipa națională e icoană fotbalului românesc. La echipa națională trebuie să vii cu suflet, cu ambiție, să zici echipa națională încerc să o ridic. Toți știu că echipa națională e într-o situație foarte delicată. Și-a pierdut respectul tuturor echipelor naționale cu care joacă, toate echipele care vin să joace la București sau unde ne punem în deplasare pun 3 puncte în dreptul meciurilor contra României. 

Respectul se câștigă sau se recâștigă prin rezultate. Dacă începi să-i bați, numai așa te respectă. Îi bați, îi bați, te respectă, te bat, o să se uite la tine. Echipa națională acum este un target foarte ambițios. O calificare este o țintă greu de realizat și probabil că asta este și un motiv, cred, al antrenorilor de a refuza echipa națională”, a declarat, Gică Popescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:40

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

18:59

„Ianis Hagi, la Fenerbahce?” Giovanni Becali a dat imediat răspunsul, chiar înaintea meciului decisiv al României de la EURO

18:57

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Austriecii au dat lovitura, printr-un autogol

18:43

Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror” din Scoția – Ungaria 0-1! Cum arată maghiarul, după operație

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și