Închide meniul

Gică Hagi și Răzvan Burleanu au purtat prima rundă de negocieri! Mesajul din patru cuvinte pe care a insistat președintele FRF

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2024, 20:03

Reclamă
Gică Hagi și Răzvan Burleanu au purtat prima rundă de negocieri! Mesajul din patru cuvinte pe care a insistat președintele FRF

Gică Hagi și Răzvan Burleanu au purtat prima rundă de negocieri

Gică Hagi, la finalul unui meci / Profimedia Images

Gică Hagi și Răzvan Burleanu au purtat prima rundă de negocieri. „Regele” este principala opțiune a FRF pentru postul de selecționer al României. Hagi e dorit în locul lui Edi Iordănescu, care a ales să nu își mai prelungească contractul după EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi este dispus să preia prima reprezentativă, dar trebuie întâi să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni pe care îl are la Farul. Își dorește să se asigure că lasă clubul pe mâini bune pe durata posibilului său mandat la echipa națională.

Gică Hagi și Răzvan Burleanu au purtat prima rundă de negocieri

Președintele FRF s-a întâlnit cu Hagi joi, 25 iulie, și i-a vorbit despre proiectul pe care și-l dorește la selecționata României.

Te așteptăm cât vrei!”, a fost mesajul pe care a insistat Răzvan Burleanu în discuția cu Gică Hagi, potrivit fanatik.ro.

Antrenorul Farului nu a dat încă un răspuns oficial și nici nu le-a comunicat colaboratorilor săi că ar fi luat vreo decizie. El a început deja pregătirile pentru partida cu FC Botoșani, care va fi duminică, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Hagi, „opţiunea numărul 1” pentru selecţionata României! Anunţul oficial făcut de FRF

Gică Hagi este „opţiunea numărul 1” pentru selecţionata României!. Anunţul oficial dinspre FRF a fost făcut de Mihai Stoichiţă. Președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal speră ca „Regele” să accepte rolul propus de Burleanu.

Pe lista FRF se mai află şi Mircea Lucescu, dar Răzvan Burleanu îşi canalizează toate energiile pentru aducerea antrenorului de la Farul. Hagi ar putea să califice România la World Cup 2026, competiţie transmisă exclusiv de Antena 1.

Opţiunea numărul 1 este Gică Hagi. Mai sunt şi alţi antrenori. Vom începe discuţiile cu prima opţiune. Ştiţi foarte bine procedurile. Eu sper să accepte.

Reclamă

A amânat prea mult. Momentul lui a fost mereu. Mereu a fost ofertat. Şi domnul Lucescu este pe listă. Eu v-am spus de prima opţiune”, a spus Stoichiţă despre opţiunile Federaţiei Române de Fotbal.

Gică Hagi ar putea reveni pe banca naționalei României după 23 de ani. Dan Petrescu își dorește ca „Regele” să ajungă la un acord cu oficialii FRF.

Normal. Sută la sută e omul potrivit. Cred că niciun om din România nu poate spune altceva. Nu are cine să zică ceva împotriva lui Hagi. A demonstrat-o şi ca jucător şi ca antrenor. Sper să fie el alesul şi el să vrea. Asta sper eu. Eu mi-aş dori să accepte„, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34 25 iul.

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06 25 iul.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00 25 iul.

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00 25 iul.

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 5 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și