Închide meniul

Gigi Becali reacţionează după plecarea lui Mirel Rădoi de la naţională! Ce îl sfătuieşte patronul FCSB: „Să aibă înţelepciune”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 octombrie 2021, 16:38

Gigi Becali reacţionează după plecarea lui Mirel Rădoi de la naţională! Ce îl sfătuieşte patronul FCSB: „Să aibă înţelepciune

Gigi Becali, o primă reacție după ce FCSB a anunțat că nu poate juca în Cupa României

Hepta

Gigi Becali reacţionează după plecarea lui Mirel Rădoi de la naţională. Patronul celor de la FCSB este surprins de faptul că Mirel Rădoi a renunţat la postul de selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali reacţionează după plecarea lui Mirel Rădoi de la naţională

Mirel Rădoi a făcut un anunț neașteptat după victoria cu 1-0 în fața Armeniei, succes care a urcat naționala pe locul 2, cu șanse la barajul de calificare pentru CM din Qatar 2022. Selecționerul a declarat că nici soția lui nu-l va putea determina să se răzgândească şi să plece de la naţională. Contractul lui expiră în luna noiembrie.

Patronul de la FCSB speră ca fostul lui jucător și antrenor să ia cea mai bună decizie în privința viitorului său. ”Eu nu mă pricep la fotbal, așa că nu comentez. Dar pe finul Mirel Radoi îl iubesc. Mă rog ca Dumnezeu să-i dea înțelepciune să ia cea mai bună decizie pentru el!”, a declarat patronul lui FCSB, conform playsport.ro.

Mirel Rădoi nu mai vrea la naţională

Fostul selecționer, Anghel Iordănescu, este de părere că Mirel Rădoi a greșit când a spus că pleacă de la echipa naţională „Aș vrea să felicit echipa națională pentru că a obținut ce era mai important. Îl felicit pe Mirel Rădoi, felicit băieții, cele trei puncte sunt extrem de importante. Vom ajunge la baraj, cu aceste trei puncte și cele șase pe care le vom obține în noiembrie.

Se poate spune că am avut o repriză acceptabilă, am controlat jocul și am avut ocazii. În repriza a doua a fost un început mai bun pentru Armenia, care și-a dorit foarte mult să egaleze. Una peste alta, felicitări băieților noștri”, a spus Anghel Iordănescu.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și