Închide meniul

Ianis Hagi, mesaj superb după România – Andorra 4-0: „Un copil înconjurat de alţi copii!”

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2023, 19:20

Reclamă
Ianis Hagi, mesaj superb după România – Andorra 4-0: „Un copil înconjurat de alţi copii!

Ianis Hagi, mesaj superb după România - Andorra 4-0

Ianis Hagi, în timpul partidei dintre România şi Andorra/ Facebook Ianis Hagi

Ianis Hagi a transmis un mesaj superb, la o zi după ce România a învins-o categoric pe Andorra, scor 4-0. Internaţionalul român a dezvăluit că a fost emoţionat în timpul partidei, datorită atmosferei create de cei 20.000 de copii prezenţi pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a făcut un meci perfect contra Andorrei, şi a reuşit să marcheze primul gol la naţională, după o pauză de doi ani. Mijlocaşul lui Alaves a mai oferit şi o pasă de gol şi a scos şi penalty-ul transformat de Răzvan Marin.

Ianis Hagi, mesaj superb după România – Andorra 4-0

Ianis Hagi a postat un mesaj emoţionant, pe conturile oficiale de socializare. Acesta a dezvăluit că s-a simţit ca un copil, atunci când a marcat primul gol sub „tricolor”, după o „secetă” de doi ani.

Fiul „Regelui” a mai subliniat faptul că „tricolorii” au încredere maximă înaintea meciurilor finale din campanie de calificare, cu Elveţia şi Israel, după victoria categorică cu Andorra.

„Ca un copil înconjurat de alți copii. Așa m-am simțit marcând primul meu gol de la revenire pentru echipa națională. Primul loc în grupă și 4 puncte care ne dau încrederea și entuziasmul necesare pentru „dubla” finală cu Israel si Elvetia. Hai, România!”, a transmis Ianis Hagi, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător al naţionalei, din duelul cu Andorra. Internaţionalul român a primit cea mai mare notă, de 8,8, din partea site-ului de specialitate sofascore.ro.

Ianis Hagi, prima reacţie după ce a marcat în România – Andorra 4-0

Ianis Hagi a avut prima reacţie după ce a marcat în partida România – Andorra, scor 4-0, din preliminariile EURO 2024. Fiul lui Gică a reuşit să pună capăt unei „secete” de doi ani fără gol al echipa naţională. A făcut cel mai bun meci la prima reprezentativă.

„Este o victorie normală, suntem fericiţi, într-adevăr! Dar ştim că vin două meciuri foarte grele şi încercăm să fim echilibraţi. Au fost meciuri grele în campania asta, în care a trebuit să ne adaptăm la condiţii, la teren, la orice situaţie şi într-un final am dus-o bine. Suntem pe primul loc, dar rămânem echilibraţi. Mai avem două meciuri destul de grele.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că important a fost să dăm gol cât mai repede, asta ne-am dorit şi în meciul cu Belarus. Nu am reuşit asta, cu cât trec minutele devine tot mai greu. Suntem fericiţi că am reuşit să marcăm repede şi apoi să deschidem jocul, să fim calmi, să jucăm cât mai rapid împotriva unei echipe de acest gen. Ne-a ieşit.

Ar însemna enorm să mergem la EURO, am trăit-o pe pielea mea cu U21 şi am spus-o, dacă o fac şi la echipa mare bucuria va fi de două ori mai mare. Entuziasmul nostru ar fi de două ori mai mare. Acesta este visul oricărui jucător, nu ne ascundem, acesta este visul vestiarului şi pentru asta muncim„, a declarat Ianis Hagi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și