Închide meniul

Imaginea care ne dă fiori înaintea meciului cu Israel! Ce a apărut pe tabelă cu 3 ore înaintea partidei de la Felcsut

Alex Masgras Publicat: 18 noiembrie 2023, 19:04

Reclamă
Imaginea care ne dă fiori înaintea meciului cu Israel! Ce a apărut pe tabelă cu 3 ore înaintea partidei de la Felcsut

Imaginea care ne dă fiori înaintea meciului cu Israel

Pancho Arena din Felcsut / frf.ro

Imaginea care ne dă fiori înaintea meciului cu Israel! „Tricolorii” pot obţine calificarea la EURO 2024 dacă obţin cel puţin un punct în meciul din Ungaria, cu Israel. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu doar 3 ore înaintea duelului de la Felcsut, organizatorii partidei făceau probe cu tabela de pe Pancho Arena din Felcsut. Pe tabelă a apărut însă o imagine neplăcută pentru „tricolori”, organizatorii testând un rezultat favorabil israelienilor.

Imaginea care ne dă fiori înaintea meciului cu Israel!

România are nevoie de un singur punct în meciul cu Israel pentru a îşi asigura calificarea la EURO 2024. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu sunt pregătiţi să facă un meci mare pe Pancho Arena, stadionul din Ungaria pe care se va desfăşura partida.

Înaintea meciului, organizatorii au făcut probe cu tabela de marcaj de pe arena cu 3865 de locuri. Imaginea care a apărut nu a fost deloc pe placul românilor.

Reclamă

În timp ce făceau probele cu tabela, organizatorii au afişat o imagine neplăcută pentru jucătorii lui Edi Iordănescu. Pe tabelă a apărut Israel – România 1-0.

Acest lucru contează însă mai puţin pentru „tricolori”, care vor intra pe teren pregătiţi pentru a obţine calificarea la turneul final organizat de Germania vara viitoare.

Ianis Hagi, înainte de Israel – România: „Vrem să ne calificăm la EURO

Ianis Hagi a avut un discurs impresionant înainte de Israel – România. Interna’ionalul român nu concepe să rateze calificarea la EURO 2024. Pentru a obţine această performanţă, România nu trebuie să piardă cu Israel. În caz contrar, România trebuie să bată Elveţia, meci ce va fi pe 21 noiembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem fericiţi că am ajuns în acest moment, să jucăm un meci pentru calificare. Aşa cum am spus-o, am reuşit să ne adaptăm la orice situaţie în această grupă. Mâine să ne facem datoria şi să ne calificăm la Campionatul European. Ştim ce ne aşteaptă la meciul de mâine, dar suntem concentraţi să facem tot ce am pregătit. Ştim stilul lor de joc, ştim cum să atacăm. Sperăm să ne iasă şi să fim noi cei învingători la sfârşitul nopţii. Acesta este planul nostru din vestiar, să atacăm. Presiunea a fost din prima zi, toată lumea se aştepta să ne calificăm. Suntem pregătiţi, echilibraţi şi mâine la muncă.

Avem o calificare în faţă pe care o jucăm, vrem să ne calificăm. Cred că şi Generaţia de Aur, dat şi cea din campania noastră, fiecare jucător are rolul lor. Suntem o echipă, echipa câştigă împreună, pierde împreună. Nu se pune problema să fie vorba de un singur jucător. Vrem să ne califcăm mâine seară, cu Elveţia stadionul va fi plin. Oamenii nu vor veni să ne vadă cum pierdem. Trebuie să ne reprezentăm ţara aşa cum trebuie. Îmi doresc mult să ajung la EURO şi luptăm pentru asta!„, a spus Ianis Hagi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și