Închide meniul

Ioan Andone, încrezător înainte de Finlanda – România: „Nu cerem lucruri imposibile”. Ce spune de Edi Iordănescu

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2022, 12:53

Ioan Andone, încrezător înainte de Finlanda – România: „Nu cerem lucruri imposibile. Ce spune de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, anunţ înainte de România - Bosnia

Edi Iordănescu caută victoria în România - Bosnia / Antena Sport

  • Ioan Andone, convins că echipa naţională poate obţine rezultate pozitive

Ioan Andone are încredere în naţionala lui Edi Iordănescu, înainte de Finlanda – România. Meciul este în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY, astăzi, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România nu a pierdut niciodată în faţa Finlandei. De altfel, singura victorie din actuala ediţie de Liga Naţiunilor a fost în faţa nordicilor, „tricolorii” impunându-se în partida tur de pe arena din Giuleşti cu scorul de 1-0.

Ioan Andone are încredere în naţionala lui Edi Iordănescu, înainte de Finlanda – România

Ioan Andone a analizat şansele pe care le are România de a obţine rezultate pozitive în ultimele două partide de Liga Naţiunilor. Fostul internaţional român speră ca „tricolorii” să scape de ultimul loc în grupă, după partida de la Helsinki.

Reclamă

„Așteptăm în continuare de la Edi acum. Tot timpul ai șansă în fotbal. Câștigi acum cele două meciuri și faci 9 puncte. Nu e imposibil. Nu cerem lucruri imposibile sau anormale. Se poate! Sunt 180 de minute, vedem după dacă se poate”, a declarat Ioan Andone, pentru Pro Arena.

Totodată, Ioan Andone a analizat şi variantele pentru un posibil înlocuitor al selecţionerului, în cazul în care acesta îşi va da demisia. Laszlo Boloni, antrenorul lui Metz, este preferatul lui Andone.

Reclamă

„Edi a avut un parcurs bun ca antrenor, nu contest, dar dacă mă pui să aleg pe mine, îl aleg pe Boloni. E un tip mai dur, îl cunosc. El a reușit prin muncă, nu prin talent. Asta trebuie la echipa națională – muncă! Cum o faci depinde de antrenor. Acum degeaba vorbim. Nu sunt convins, s-au întâmplat multe la națională, au fost multe accidentări la echipa națională, n-ai avut un lot complet tot timpul”, a mai spus Ioan Andone, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Florin Gardoș nu înțelege decizia lui Edi Iordănescu înainte de Finlanda – România

Florin Gardoș nu înțelege decizia lui Edi Iordănescu de dinaintea meciului Finlanda – România, din Liga Națiunilor. Fostul fundaș al naționalei consideră că Iordănescu ar fi trebuit să-l convoace pe Radu Drăgușin, după ce Vlad Chiricheș s-a accidentat la echipa de club, Cremonese.

„Mă gândeam la Drăgușin, apropo că avem șase jucători din Serie B. De ce nu l-o fi chemat pe Drăgușin? Am văzut că joacă, e tânăr. În contextul în care Chiricheș e accidentat și trebuia să chemi pe cineva de urgență… ok, și Mitrea a mai fost pe la echipa națională, are o altă experiență și o altă maturitate, dar în ideea asta în care vrei să aduci jucători tineri, să reconstruiești.

Reclamă 4 / 0/3

Mă mai gândeam la Bicfalvi, care a lipsit în ultimii ani la echipa națională, deși joacă bine în Rusia. Și acum are un început bun de sezon la FC Ural. M-am uitat la mijlocașii convocați, da, sunt mai tineri, de perspectivă, dar mergând pe aceeași logică nu înțeleg de ce nu s-a mers pe aceeași idee și la fundașii centrali”, a declarat Florin Gardoș, potrivit Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”