Închide meniul

Islanda – România | „Voi fi 200 la sută motivat!” Răzvan Marin vrea să se răzbune pe islandezii care ne-au interzis la EURO, chiar la noi acasă: „Să ne luăm revanşa!”

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2021, 22:59

Islanda – România | „Voi fi 200 la sută motivat! Răzvan Marin vrea să se răzbune pe islandezii care ne-au interzis la EURO, chiar la noi acasă: „Să ne luăm revanşa!

Mihai Stoichiţă, mesaj pentru Răzvan Marin după ce s-a supărat că a fost schimbat

Răzvan Marin/ Profimedia

  • Islanda – România va fi live text pe AS.ro
  • Mesajul lui Răzvan Marin

Răzvan Marin, unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la actuala naţională a României, spune că va da totul pentru o victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin vrea să se răzbune pe Islanda

Sunt al treilea acum cu cele mai multe prezenţe la naţională, într-un fel mă bucur, dar sper ca toţi jucătorii tineri să se adapteze. Sperăm cu toţii să facem o treabă bună în aceste trei meciuri şi nu numai. Noi trebuie în primul rând să ne gândim la noi, dacă nu ne facem treaba cum ne-am pregătit la antrenamente ne va fi greu.

Sper ca anul acesta să ne luăm o revanşă şi să câştigăm. Dacă voi juca voi intra pe teren 200 la sută motivat ca să câştigăm, să începem bine aceste trei meciuri. Sperăm să obţinem un rezultat pozitiv şi la finalul acestor meciuri să avem maxim de puncte. Faţă de anul trecut e cu totul altă echipă, Islanda tot timpul a avut un grup foarte puternic. Sper că ce a fost în trecut a fost în trecut şi să ieşim învingători”, a spus Răzvan Marin într-o conferinţă de presă înainte de Islanda – România, meci ce va fi live text pe www.AS.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi vrea revanşa în Islanda-România

Mirel Rădoi vrea revanşa în Islanda şi a transmis un avertisment clar pentru nordici. Vizează doar cele trei puncte în acest meci.

Cu noul lor antrenor de la U21 (n.r. – Arnar Vidarsson) se schimbă strategia, cheia meciului, față de anul trecut. E o echipă mai bună, chiar dacă sunt mulți tineri. Nu pot vorbi de un singur jucător, toți sunt valoroși”

Reclamă

Le-am spus jucătorilor că mi-am dorit Islanda la tragerea la sorți. Cred că vor reuși până la ora jocului să-i fac pe jucători să înțeleagă importanța meciului. Pentru mine e o revanșă. Am rămas acasă la Euro, acum vrem să mergem la Mondial!

Ar fi o victorie de moral pentru noi. Va fi important cum gestionăm partida după minutul 60. În ultimele 8 partide, ei au încercat să mențină același ritm din punct de vedere fizic, pentru noi a părut o problemă, pentru că n-am reușit să avem un parcurs identic din primul și pănă în ultimul minut. Când obosim, nu mai avem nici calitate tehnică și pierdem foarte multe mingi”, a spus Rădoi la conferinţa dinaintea antrenamentului oficial.

LOTUL ROMÂNIEI PENTRU MECIURILE DIN SEPTEMBRIE

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 6/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0);

Reclamă 4 / 0/3

FUNDAȘI: Mario Camora (CFR Cluj, 4/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 64/0), Virgil Ghiță (Farul Constanța, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 10/1), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 15/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 0/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 6/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 25/0);

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 14/2), Andrei Cordea (FCSB, 0/0), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 18/1), Dennis Man (Parma/Italia, 9/1), Marius Marin (Pisa/Italia, 0/0), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 30/2), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 2/0), Darius Olaru (FCSB, 1/0), Dorin Rotariu (Ludogoreț/Bulgaria, 10/1), Deian Sorescu (Dinamo București, 2/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 47/10);

ATACANȚI: Denis Alibec (CFR Cluj, 19/2), Denis Drăguș (Standard Liege/Belgia, 2/0), Jovan Markovic (Universitatea Craiova, 0/0).

PROGRAMUL ROMÂNIEI ÎN SEPTEMBRIE

2 septembrie: Islanda – ROMÂNIA, ora 21:45 – Laugardalsvollur (Reykjavik)
5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein, ora 21:45 – Arena Națională (București)
8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21:45 – Tose Proeski Arena (Skopje)

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”