Închide meniul

Israel – România LIVE TEXT | Dorin Goian prevede o mare performanță a tricolorilor: „Ne vom califica de pe primul loc”

Alex Ioniță Publicat: 18 noiembrie 2023, 13:21

Reclamă
Israel – România LIVE TEXT | Dorin Goian prevede o mare performanță a tricolorilor: Ne vom califica de pe primul loc”

Israel - România LIVE TEXT | Dorin Goian prevede o mare performanță a tricolorilor

Dorin Goian, în timpul unui interviu / Profimedia

Israel – România LIVE TEXT | Dorin Goian prevede o mare performanță a tricolorilor. Fostul fundaș al echipei naționale a vorbit despre situația primei reprezentative care, în momentul de față, este la un pas de calificarea la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a obține calificarea, România are nevoie de cel puțin un egal cu Israel. Meciul se va juca pe 18 noiembrie, de la ora 21:45 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Mai apoi, pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează duelul cu Elveția, care se va juca pe 21 noiembrie, tot de la ora 21:45 și care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Israel – România LIVE TEXT | Dorin Goian prevede o mare performanță a tricolorilor. Ce a spus despre situația României

Înainte de partida cu Israel, Dorin Goian a declarat faptul că speră ca România să câștige duelul din Ungaria și să obțină calificarea la EURO 2024. Totodată, fostul fundaș al echipei naționale este de părere că „tricolorii” lui Edi Iordănescu pot să se califice la turneul final din Germania chiar de pe primul loc.

„Încrezători ca suporteri, ne dorim mult să mergem la un Euro. Plus că e în Germania, mulți români vor avea ocazia să meargă acolo, la turneul final. 

Ar fi o bucurie pentru fotbalul românesc și prin prisma situației echipelor de club. Nu jucăm cu nicio echipă în cupele europene, e trist, avem șansa de a fi la Euro cu România.

Reclamă

 Eu aș merge cu Alibec număr 9. Personal, mi se pare un jucător în formă, atât el, cât și Drăguș pot face diferența.

Eu cred că diseară motivația va fi mai mare decât presiunea resimțită de jucători. Sunt sigur că nu doar ne vom califica, dar vom câștiga! Nu că e bun și egalul, dar vom face meci bun și ne vom califica de pe locul 1”, a spus Dorin Goian, potrivit gsp.ro.

Deciziile de ultimă oră ale lui Edi Iordănescu

Selecționerul echipei naționale a renunțat la 4 jucători pentru duelul din Ungaria, care poate duce prima reprezentativă la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii UEFA au publicat lotul de jucători pentru partida dintre Israel și România. Astfel, potrivit listei respective, Edi Iordănescu a ales să nu se bazeze pe serviciile lui Bogdan Racovițan, Andrei Artean, Marius Ștefănescu și Florin Tănase. Cei 4 fotbaliști vor vedea din tribună partida care poate duce România la Campionatul European din 2024.

Decizia selecționerului este una oarecum surprinzătoare, cel puțin în cazul lui Florin Tănase, care a fost convocat la echipa națională după ce a ratat ultimele 3 acțiuni ale primei reprezentative.

Pentru a se califica la Campionatul European din 2024, elevii lui Edi Iordănescu au nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate la meciul cu Israel. Partida se va juca la Felcsut, în Ungaria, pe stadionul „Pancho Arena”, casa formației Puskas Akademia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și