Închide meniul

Israel – România LIVE TEXT | Portarul care s-a retras supărat de la națională le ține pumnii tricolorilor. Ce mesaj le-a transmis

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 noiembrie 2023, 15:07

Israel – România LIVE TEXT | Portarul care s-a retras supărat de la națională le ține pumnii tricolorilor. Ce mesaj le-a transmis

Israel - România LIVE TEXT | Portarul care s-a retras supărat de la națională le ține pumnii tricolorilor

Jucătorii naţionalei României, bucurie în timpul unui meci/ Hepta

Israel – România LIVE TEXT | Portarul care s-a retras supărat de la națională le ține pumnii tricolorilor. Acesta a vorbit despre partida cu Israel, care o poate duce pe România la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a obține calificarea, România are nevoie de cel puțin un egal cu Israel. Meciul se va juca pe 18 noiembrie, de la ora 21:45 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Mai apoi, pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează duelul cu Elveția, care se va juca pe 21 noiembrie, tot de la ora 21:45 și care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Israel – România LIVE TEXT | Portarul care s-a retras supărat de la națională le ține pumnii tricolorilor! Costel Pantilimon crede în calificare

Fostul portar al celor de la Manchester City este de părere că o calificare a României ar reprezenta o gură de aer pentru fotbalul românesc, care se află într-o perioadă foarte slabă din punct de vedere al performanțelor, în ultima perioadă. Tot odată, Costel Pantilimon a menționat faptul că lumea românească a „sportului rege” are nevoie de investiții uriașe pentru a reveni pe marile scene ale fotbalului.

„Partea defensivă a fost destul de bună. Poate nu am practicat cel mai bun joc, dar suntem aproape. Putem spune că sunt deja calificați. Ești pe o poziție bună. Din punct de vedere fizic suntem mai bine. Se poate definitiza calificarea de la acest meci. Va fi un plus, dar nu trebuie să ne oprim aici.

Sunt mai multe țări care au început un proces de reconstrcuție. Cred că trebuie să ne schimbăm strategia. Am început să schimbăm stadioane și ar trebui să ne concentrăm pe țările mari. Cred foarte mult într-o investiție pe partea de structură. Cam toată lumea se gândește la calificare”, a spus „Gulliver”, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Costel Pantilimon s-a retras cu scandal de la echipa națională, după ce a avut un conflict cu fostul selecționer Mirel Rădoi, în anul 2020. La momentul respectiv, fostul portar a fost nemulțumit de faptul că nu a fost convocat. A jucat ultimul meci în tricoul României pe data de 14 noiembrie 2017. Atunci, „tricolorii” pierdeau un meci cu Olanda, cu scorul de 0-3.

Sfatul unui fost „tricolor” pentru Edi Iordănescu

Înainte de meciul din Ungaria, Florin Gardoș a dezvăluit cum ar fi tratat partida cu Israel, dacă el era selecționerul echipei naționale. Fostul fundaș a menționat faptul că Edi Iordănescu ar trebui să joace pe contraatac în acest duel, pentru ca „tricolorii” să obțină calificarea la EURO 2024.

„Eu cred că România nu va pierde. E și această conjunctură favorabilă, contează și asta. Eu cred că vom fi calificați după meciul acesta. E un dezavantaj pentru Israel că nu joacă acasă. Va fi un meci foarte important pentru ei, pentru că e ultima șansă. Pentru noi nu e, dar trebuie să profităm.

Reclamă 4 / 0/3

Eu, dacă eram selecționer, aș aborda meciul mai pragmatic și m-aș baza pe contraatac. M-aș baza pe viteză jucătorilor din benzi”, a spus Florin Gardoș, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și