Închide meniul

„La naţională vin toţi papagalii!”. Ionel Ganea l-a umilit pe Edi Iordănescu înainte de Bosnia – România: „Cel mai slab antrenor pe care l-a avut naţionala!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 septembrie 2022, 17:21

„La naţională vin toţi papagalii!. Ionel Ganea l-a umilit pe Edi Iordănescu înainte de Bosnia – România: „Cel mai slab antrenor pe care l-a avut naţionala!

Ionel Ganea l-a umilit de Edi Iordănescu înainte de Bosnia - România: "Cel mai slab antrenor pe care l-a avut naţionala!"

Ionel Ganea are 19 goluri în 45 de selecţii la naţionala României / Profimediaimages

Ionel Ganea l-a umilit pe Edi Iordănescu chiar înaintea meciului Bosnia – România, ultimul din grupele UEFA Nations League. Fostul atacant a lansat o adevărată tirală la adresa selecţionerului naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ganea şi-a ieşit din minţi şi a lansat un atac de necrezut la adresa fiului fostului său antrenor, Anghel Iordănescu. Fostul vârf al Generaţiei de Aur nu a avut milă de Edi Iordănescu.

Ionel Ganea l-a umilit pe Edi Iordănescu înainte de Bosnia – România

E cel mai slab antrenor pe care l-a avut vreodată naționala! Nu trebuie să se supere. La echipa națională vin toți papagalii. Dacă ai puțin spate, te pune la națională. Nu contează dacă ai jucat pentru România.

Ce îl recomanda pe el? Vedem rezultatele acum. Dacă avea rezultate, nici nu mai discutam,. Totul pornește de sus, trebuie să vină cineva care a făcut performanțe. E vina celor care aduc antrenorii. Și la tineret suntem la fel, nu câștigăm cu nimeni„, a spus Ionel Ganea la Pro Arena.

Edi Iordănescu are o singură victorie în cele şapte meciuri în care a stat pe banca naţionalei României. Pe ultimul loc în grupa din Nations League, tricolorii riscă să retrogradeze în Liga C. Au nevoie de un succes în Giuleşti, cu Bosnia, iar Finlanda să nu câştige în Muntenegru.

Reclamă

Edi Iordănescu le-a răspuns lui Florin Răducioiu şi Ionel Ganea

Edi Iordănescu le-a răspuns lui Florin Răducioiu şi Ionel Ganea, după ce aceştia l-au făcut praf pe selecţioner şi i-au cerut demisia. Deşi a fost criticat în termeni duri de cei doi foşti internaţionali români, Edi Iordănescu le-a oferit o replică elegantă.

Edi Iordănescu nu s-a supărat pe cei doi, cărora le-a transmis că le poartă un respect deosebit.

Fiecare e responsabil de ce spune şi să le dea Dumnezeu sănătate. Şi pentru mine sunt doi fotbalişti imenşi şi vor avea respectul meu tot timpul pentru că aşa mă condamnă educaţia„, a spus Edi Iordănescu în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Bosnia.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Răducioiu a răbufnit la adresa selecţionerului

Florin Răducioiu şi-a ieşit din minţi şi a dat de pământ cu Edi Iordănescu. Fostul internaţional român a cerut ca Edi Iordănescu să plece de la echipa naţională. Edi Iordănescu are o singură victorie din 7 meciuri şi a cerut răbdare după partida cu Finlanda, care a fost în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Nu am fi meritat să câştigăm, dar nici să pierdem. Jocul României nu mă convinge însă. Este un rezultat echitabil, corect, dar un egal chinuit. Nu e posibil să nu câştigi un meci cu Finlanda. Sunt foarte dezamăgit!

Nu vezi jucători care să facă diferența în momente dificile. Jocul României e inconstant, ineficient, nu-mi dă speranțe. Sunt foarte dur, dar chiar nu se poate. Sunt foarte revoltat când văd că Ungaria câștigă cu Germania…

Din punctul de vedere al rezultatelor și al jocului, Edi Iordănescu nu mai are ce căuta la echipa națională, pentru că, din păcate, nu îndeplinește niciun obiectiv. Naibii, mă așteptam să câștigăm măcar cu Finlanda!

După o asemenea campanie, Edi se plânge că a fost contestat? Păi, face parte din joc, e planeta fotbal! Nu mai are coerență! E normal să fii contestat când n-ai rezultate”, a spus Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și