Închide meniul

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui

Bogdan Stănescu Publicat: 2 septembrie 2024, 0:06

Reclamă
Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională! Cum poate arăta piciorul lui

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce a fost scos de staff de pe teren accidentat

Mihai Lixandru / captura digisport.ro

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce a fost scos de staff de pe teren accidentat. El a suferit o entorsă. La interviul de după meci, a apărut cu piciorul drept imobilizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El s-a arătat optimist în privinţa şanselor de a mai fi convocat, în ciuda diagnosticului, care nu este deloc unul bun.

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui

„(n.r: Spune-ne dacă mai poţi ajunge la naţională) Mi-am sucit glezna. Doctorul echipei s-a uitat la picior, e o mică entorsă.

Mă aşteaptă doctorul.

(n.r.: dacă mai sunt şanse să fie convocat) Cu siguranţă. Îmi doresc foarte mult să fiu ok, dar nu depinde doar de mine, ci şi de starea în care sunt. Eu o să fac tot ce depinde de mine.

Reclamă
Reclamă

Fix primul lucru la care m-am gândit era naţionala. Cred că o să fie bine şi dacă aşa a vrut Dumnezeu, înseamnă că aşa a fost să fie.

Aşa arată piciorul lui Mihai Lixandru / captura digisport.ro
Aşa arată piciorul lui Mihai Lixandru / captura digisport.ro

„A fost o onoare să port banderola”

A fost un clinci, mi-am sucit glezna. Eu zic că o să fie ok.

O victorie muncită, pe un teren greu. A fost o perioadă încărcată şi grea. Ne bucurăm că am luat puncte, că am intrat în Europa League, acum băieţii au timp să pregătească următoarele meciuri.

Reclamă

(n.r: despre ratarea penalty-ului de către Băluţă) Se întâmplă. După aceea a şi marcat, mă bucur pentru el.

Dacă vrei să joci în cupele europene, trebuie să te odihneşti.

A fost o onoare să port banderola. Lucrurile se întâmplă foarte repede, convocarea la naţională, Europa League. Încerc să ţin pasul şi să muncesc la fel”, a declarat Mihai Lixandru pentru digisport.ro după ce a părăsit terenul accidentat.

Potrivit gsp.ro, Mircea Lucescu ar urma să îl cheme la naţională, în locul lui Lixandru, pe Constantin „Dina” Grameni, de la Farul.

Pierdere mare Lixandru, cred că e o leziune fibrilară, o ruptură. (n.r.- O lună pauză?) Cel mai probabil. Pentru el, era un lucru extraordinar să meargă la echipa națională”, a declarat şi Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Mihai Lixandru a fost înlocuit cu Edjouma după accidentarea suferită în meciul cu UTA. Mihai Lixandru era convocat de Mircea Lucescu la naţionala României, pentru dubla cu Kosovo şi Lituania.

Lotul României convocat de Mircea Lucescu pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania

Lotul României convocat de Mircea Lucescu pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania, din Liga Naţiunilor a fost anunţat de Federaţia Română de Fotbal. Duelul dintre Kosovo şi România e pe 6 septembrie, de la ora 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Lucescu l-a rechemat pe Alexandru Mitriţă, cel exclus din lot de Edi Iordănescu. Mai mult, Alexandru Chipciu revine şi el la naţională.

PORTARI

FUNDAȘI

MIJLOCAȘI

ATACANȚI

 

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 2 sept.

VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde

0:11 2 sept.

„Trebuie să dau mai mult!” Alex Băluță, mesaj sincer după criticile primite. Ce a spus după FCSB – UTA 2-0

23:52

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok”

23:52

„Eu nu mă joc!” Mircea Rednic, măsură radicală după FCSB – UTA 2-0! Prima reacție, după ce a făcut scandal în vestiar

23:37

VideoMircea Rednic, scandal cu jucătorii în vestiar după înfrângerea cu FCSB! „Puriul” i-a certat serios şi a aruncat lucruri!

23:27

Alex Băluţă şi-a luat revanşa în FCSB – UTA! Jucătorul „anti-gol” a spart gheaţa şi a înscris după ce a ratat un penalty

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 4 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 5 VIDEOAtromitos – PAOK 1-2. Campioana Greciei a obţinut dramatic a treia victorie a sezonului, cu un gol marcat în minutul 90! 6 FotoAlessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza
Citește și