Închide meniul
EXCLUSIV

Luis Diaz, după ce Columbia a dominat clar România pe Wanda Metropolitano: „România este o echipă foarte, foarte mare”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 martie 2024, 7:44

Luis Diaz, după ce Columbia a dominat clar România pe Wanda Metropolitano: „România este o echipă foarte, foarte mare

Luis Diaz, după ce Columbia a dominat clar România pe Wanda Metropolitano: "România este o echipă foarte, foarte mare"

Luis Diaz, în duel cu Olimpiu Moruţan - Profimedia Images

Luis Diaz i-a lăudat pe tricolori, după ce Columbia a dominat clar România, pe Wanda Metropolitano. Vedeta lui Liverpool a jucat timp de 66 de minute, în care sud-americanii marcaseră deja de două ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan a avut o intervenţie spectaculoasă la ocazia lui Diaz din prima repriză, astfel că jucătorul cotat la 75 de milioane de euro a rămas doar cu assist-ul de la golul secund înscris de Columbia, prin Arias.

Luis Diaz, după ce Columbia a dominat clar România pe Wanda Metropolitano

„Am făcut o partidă bună, am muncit mult. Suntem fericiţi şi mulţumiţi de grupul pe care îl avem. Continuăm să creşetem ca echipă, ca o familie, pentru ceea ce urmează.

România este o echipă foarte, foarte mare. A demonstrat în repriza a doua că are jucători buni, a făcut o repriză foarte bună. Şi noi am coborât nivelul şi nu trebuia să facem asta. Dar am făcut ce trebuia, am câştigat, ceea ce e cel mai important”, a declarat Luis Diaz, pentru AntenaSport.

Nicolae Stanciu: „Trebuie să recunoaştem că au fost superiori şi au meritat victoria”

Nicolae Stanciu a declarat, marţi seară, că meciul cu selecţionata Columbiei a fost unul plăcut pentru spectatori, dar columbienii au fost superiori şi au meritat victoria, cu 3-2.

Reclamă

„A fost un meci plăcut, mă bucur că au fost mulţi fani în tribune. Trebuie să recunoaştem că au fost superiori şi au meritat victoria. Cred că până la urmă şi acest amical şi cel cu irlanda ne-au adus momente bune, iar pe cele proaste le vom corecta până la Euro-2024.

Sper ca pe viitor să arătăm la fel ca ei, să ne închegăm cât mai bine. Cred că am făcut lucruri bune de când a venit Mister. Le mulţumim românilor că au venit la meci”, a declarat Stanciu.

Naţionala României a fost învinsă de Columbia, scor 3-2, într-un meci de pregătire pentru Euro-2024. În primul meci amical, disputat la Bucureşti, România a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un test foarte util. Şi mi l-am dorit, aşa cum am spus şi înaintea jocului. Este o echipă completă. Are forţă, viteză, tehnică şi cultură tactică pentru că au jucători care joacă în Europa. E o forţă, nu întâmplător au câştigat împotriva Germaniei, Spaniei şi Braziliei.

Asta am vrut, să ne chinuie puţin. Am primit răspunsuri la întrebările pe care le aveam. Am folosit aceste două jocuri din toate punctele de vedere ca nişte teste. Statistica ne-a spus că nici Brazilia, nici Spania şi nic Germania nu au tras pe poarta Columbiei mai mult de 3 ori. Noi am tras de 4 ori”, a spus şi Edi Iordănescu, pentru Antena Sport.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și