Închide meniul

„Mi-ar fi plăcut să vină el!” Nicolae Dică a dezvăluit numele antrenorului pe care l-ar fi vrut după Mirel Rădoi la naţionala României: „Gândeşte la fel!”

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2022, 14:57

„Mi-ar fi plăcut să vină el! Nicolae Dică a dezvăluit numele antrenorului pe care l-ar fi vrut după Mirel Rădoi la naţionala României: „Gândeşte la fel!

Nicolae Dică a fost secundul lui Mirel Rădoi la echipa națională a României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Nicolae Dică ar fi vrut ca Edi Iordănescu să fie selecţioner

 

Edi Iordănescu a fost şi el pe lista Federaţiei, însă Burleanu şi Stoichiţă au negociat, până acum, doar cu antrenori cu o experienţă mai mare. După refuzurile lui Hagi, Răzvan Lucescu şi Danb Petrescu, Burleanu negociază în aceste zile cu Ladislau Boloni, antrenor ce are şanse mari să ajungă la o înţelegere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică recunoaşte că ar fi vrut să îl vadă pe Edi Iordănescu pe banca naţionalei pentru că are aceeaşi filosofie cu Rădoi.

Nicolae Dică l-ar fi vrut pe Edi Iordănescu

Naţionala are nevoie de un staff care să cunoască foarte bine campionatul României. Mi-ar fi plăcut ca Edi Iordănescu să vină la echipa naţională după noi. Este unul dintre antrnorii care gândeşte la fel cum gândeam şi noi.

Reclamă

Noi tot ceea ce am lucrat în ultimii doi ani este la federaţie. Ce s-a lucrat în antrenament, sunt antrenamentele filmate toate„, a spus Nicolae Dică la telekomsport.ro.

Citește și:

Nicolae Dică, ofertat de FRF

Nicolae Dică, fostul secund al lui Mirel Rădoi, a fost ofertat de Federaţia Română de Fotbal. De asemenea, „Dicanio” a răspuns pe loc când a fost întrebat dacă ar accepta să fie secundul lui Ladislau Boloni.

Reclamă

Nicolae Dică, fostul secund al naţionalei în mandatul lui Mirel Rădoi, a dezvăluit că Mihai Stoichiță i-a făcut o propunere anul trecut, fără să menţioneze postul. De asemenea, „Dicanio” a răspuns pe loc după ce a fost întrebat dacă ar accepta să fie secundul lui Ladislau Boloni la echipa naţională.

„Eu am avut o discuţie cu nea Mihai Stoichiţă, anul trecut, şi m-a întrebat ce vreau să fac, dacă vreau să mai rămân, şi am spus că nu, îmi doresc să fiu antrenor principal. Se vorbeşte despre experienţă, eu am opt ani de când m-am lăsat şi opt ani am antrenat. Probabil trebuie să ajung la vreo 50 de ani să prind şi eu experiență. Şi nu mai mă ia nimeni atunci, că sunt prea bătrân.

Nu, nu aș dori să fiu secund. Boloni este un antrenor cu mare experienţă, un antrenor care a avut rezultate foarte bune, a reuşit să câştige campionatul în Portugalia şi în Belgia. Asta înseamnă că este un antrenor de valoare, are o experienţă foarte mare. Eu cred că această echipă naţională va deveni mult mai puternică în următorii ani. Eu cred în această echipă naţională. Ştiţi şi voi că la EURO se ajunge mai uşor decât la un Campionat Mondial”, a declarat Nicolae Dică, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

EXCLUSIV | Ladislau Boloni negociază dur cu Răzvan Burleanu

Negocierile dintre Ladislau Boloni şi Răzvan Burleanu sunt departe de a fi încheiate. Antrenorul de 68 de ani a venit la Bucureşti pentru a prelua postul de selecţioner al României, dar nu ia în calcul să semneze până nu îi vor fi îndeplinite toate cerinţele.

Conducătorii Federaţiei i-au oferit un salariu de 300.000 de euro pe an, tot atât cât ar fi primit şi Dan Petrescu dacă ar fi acceptat să fie succesorul lui Mirel Rădoi. Boloni a acceptat propunerea şi nu şi-a dorit mai mulţi bani.

Din informaţiile as.ro, negocierile s-au blocat, pentru moment, din cauza duratei contractului. Burleanu şi Stoichiţă i-au oferit o înţelegere valabilă pe o perioadă de 2 ani, cu opţiune de a fi prelungită automat în cazul în care se îndeplinesc obiectivele trasate. În schimb, Boloni nici nu vrea să audă de un contract care să se întindă pe mai puţin de patru ani. E nevoie de o calificare la EURO 2024.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria
Ligue 1 • 13 apr., 14:19
Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria
Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru!
Liga 1 • 12 apr., 20:35
Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru! Propunere de senzație pentru patronul de la Universitatea Craiova
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată despre plecarea de la naţională
Echipa naţională • 12 apr., 10:41
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!”
Nicolae Dică nu vrea să audă încă de "antrenorul Gigi Becali"
Liga 1 • 12 apr., 9:50
Nicolae Dică nu vrea să audă încă de „antrenorul Gigi Becali”, chiar dacă FCSB ia titlul: „Trebuia să câştige mai multe”
Nicolae Dică a pus tunurile pe Dinamo
Liga 1 • 10 apr., 9:29
„Are toate șansele să retrogradeze!” Nicolae Dică a pus tunurile pe Dinamo. „Nick” nu are milă de marea rivală