Închide meniul

Mihai Popa, după România U21 – Spania U21 0-3: ”E umilitor. Trebuie să luptăm, dacă nu, stăm la hotel”

Dan Roșu Publicat: 22 iunie 2023, 8:53

Reclamă
Mihai Popa, după România U21 – Spania U21 0-3: ”E umilitor. Trebuie să luptăm, dacă nu, stăm la hotel”

Mihai Popa, după România U21 – Spania U21 0-3

Mihai Popa, în timpul meciului România U21 – Spania U21 0-3 / Profimedia Images

Mihai Popa a avut un discurs realist după România U21 – Spania U21 0-3. Partida de pe Stadionul Steaua s-a disputat cu peste 21.000 de oameni în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul anunță însă că eșecul cu Spania poate fi ”reparat” cu două victorii, cu Ucraina U21 și Croația U21.

Mihai Popa, după România U21 – Spania U21 0-3

„E un rezultat umilitor, am pierdut cu 0-3. Abia a început turneul, nu s-a terminat, sunt 6 puncte în joc și vom lupta pentru ele. Spania e un adversar foarte bun și cred că va demonstra asta și la următoarele meciuri.

Cred c-am fost puțin speriați și asta ne-a costat. Nu știu de ce ne speriem! Clar e un adversar diferit față de ce întâlnim în Liga 1 sau față de ce întâlnesc colegii afară.

Era foarte important să nu primim gol, un 0-0 cred că era foarte bun în primul meci. Cu siguranță n-am făcut ce trebuia cu mingea, ne-am speriat ușor când au venit în pressing.

Reclamă

N-avem încotro, trebuie să luptăm, dacă nu, stăm la hotel și asta este! Deocamdată mai sunt 6 puncte în joc și sunt șanse. Jocul nu a spus asta, dar cu siguranță putem spera”, a spus Popa, conform TVR.

Emil Săndoi, bulversat după România U21 – Spania U21 0-3

Selecționerul naționalei U21, Emil Săndoi, a declarat, la finalul partidei, că este îngrijorat din cauza lipsei de personalitate pe care jucătorii au arătat-o în partida de pe stadionul Steaua. Acesta dorește totuși să le ridice moralul fotbaliștilor, înaintea meciului cu Ucraina U21.

„Ne doream și ne așteptam la mai mult. Sunt puțin îngrijorat. Am avut lipsă de personalitate, am avut mingea în posesie la primele două goluri. Ne-am grăbit, nu am avut control în anumite momente. Spania e o super echipă, a demonstrat asta astăzi.

Reclamă 4 / 0/3

În prima repriză și noi am ajuns aproape de poartă, dar din punct de vedere defensiv au închis bine culoarele. Dintr-o acțiune de contra-atac am primit primul gol. Am pierdut foarte ușor, dar Spania a demonstrat că e mai bună. A fost o presiune mare pe jucători. Poate și faptul că nu am jucat meciuri oficiale a fost o problemă. Trebuie să le ridicăm moralul jucătorilor, este un duș rece, dar peste 3 zile ne așteaptă o partidă care va fi și ea deosebit de grea.

Problema a fost această teamă pe care am avut-o în jocul de astăzi, atunci când a venit mingea la jucători, în unele situații de contra-atac, am luat cele mai proaste decizii”, a spus Emil Săndoi, la finalul partidei.

În cadrul turneului final organizat de România și Georgia, selecționata noastră face parte din Grupa B, alături de Spania, Ucraina și Croația. În prima etapă din această grupă, România a fost învinsă de Spania cu scorul de 0-3.

În celălalt meci al grupei, jucat pe stadionul Giulești, Ucraina s-a impus în fața Croației cu scorul de 2-0. Astfel, Spania și Ucraina ocupă primele două locuri ale grupei, cu câte 3 puncte fiecare. Croația și România se află pe locurile 3 și 4 ale grupei, ambele cu 0 puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și