Închide meniul

Mihai Stoica a criticat un „tricolor”, după Belarus – România 0-0: „Cineva de pe bancă să-i spună asta! E o mare problemă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2023, 8:27

Mihai Stoica a criticat un „tricolor, după Belarus – România 0-0: „Cineva de pe bancă să-i spună asta! E o mare problemă!

Mihai Stoica a criticat un "tricolor", după Belarus - România 0-0

Mihai Stoica într-o conferinţă de presă / Hepta

Mihai Stoica a criticat un „tricolor”, după ce România a remizat cu Belarus, scor 0-0, în preliminariile EURO 2024. Managerul general de la FCSB a oferit declaraţii despre Denis Drăguş, declarându-se deranjat de un gest al acestuia, de pe parcursul meciului de la Budapesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belarus – România 0-0 s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” au ratat şansa de a urca pe primul loc, după remiza de la Budapesta. Calculele calificării la EURO 2024 se complică astfel.

Mihai Stoica a criticat un „tricolor”, după Belarus – România 0-0

Mihai Stoica a declarat că România ar fi meritat victoria, în duelul cu Belarus, după numeroasele ocazii irosite de „tricolori”. MM a remarcat jocul bun prestat de Denis Drăguş, din prima parte a meciului, însă s-a declarat revoltat de un alt aspect în ceea ce-l priveşte pe atacantul de la Gaziantep.

Mihai Stoica a declarat că are o problemă în ceea ce priveşte faptul că Drăguş a fost surprins cu şortul ridicat, atât pe parcursul meciului, cât şi în timpul intonării imnului.

MM consideră că un membru al staff-ului naţionalei ar fi trebuit să-i atragă atenţia atacantului, care a fost titularizat de Edi Iordănescu, pentru meciul de la Budapesta.

Reclamă

„Am pățit ce a făcut Kosovo cu noi. Azi merita să câștigăm, dar nu am reușit să marcăm. Am avut situații foarte bune pe care nu le-am concretizat pentru că ultima pasă nu a fost bună. În prima repriză Bancu îi putea pasa lui Drăguș. În prima repriză, Drăguș a început foarte bine. După aia nimic. L-am văzut și cu cracul la șort ridicat.

Cineva de pe bancă trebuie să îi zică să lase cracul jos. Eu am o mare problemă cu jucătorii ăștia tineri care ba se tund, ba stau cu cracul ridicat. Opriți-vă cu astea! Nu sunt în regulă.

Primele minute ale lui Drăguș au fost bune și ultimele ale lui Moruțan. El de câte ori intră, o face bine. Eu zic că ar merita și el să fie titular! A câștigat niște meciuri”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a reacționat Mihai Stoica atunci când a văzut că niciun jucător de la FCSB nu e titular în Belarus – România

Cum a reacționat Mihai Stoica atunci când a văzut că niciun jucător de la FCSB nu e titular în Belarus – România. Oficialul vicecampioanei a transmis un mesaj, imediat după afișarea echipelor de start.

„Pe mine mă miră prezenţa lui Drăguș puţin, pentru că eram convins că vor juca în faţă Coman, Alibec si Man, dar cine ştie… Antrenamentele îţi pot face echipa.

Mă surprinde că nu joacă titular Florinel Coman, pentru că forma îl recomandă, dar este alegerea selecţionerului şi nu avem ce comenta. Drăguş este în formă extraordinară”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și