Închide meniul

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de Israel – România: „Nu are nicio legătură”

Alex Ioniță Publicat: 17 noiembrie 2023, 20:56

Reclamă
Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de Israel – România: Nu are nicio legătură”

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de Israel - România

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de Israel – România. Oficialul celor de la FCSB a vorbit despre duelul la finalul căruia „tricolorii” își pot obține biletele pentru Campionatul European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Israel pe 18 noiembrie, de la ora 21:45. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Urmează apoi meciul cu Elveția, de pe 21 noiembrie, tot de la 21:45, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de Israel – România. Mesajul oficialului de la FCSB

Înaintea partidei de sâmbătă, „MM” a menționat faptul că rezultatul din partida dintre Israel și Elveția, care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, nu ar trebui să conteze.

Totodată, Mihai Stoica a menționat faptul că România trebuie să obțină calificarea în acest meci, pentru a oferi un spectacol pentru fani la meciul cu Elveția.

„Nu are nicio legatură rezultatul meciului Israel – Elveția cu ceea ce se va întâmpla. Trebuie să nu pierdem. Dacă ar fi trebuit să câștigăm, poate aveam rețineri. Trebuie să venim cu un rezultat care să însemne calificare și meciul cu Elveția să fie un spectacol pentru toți cei aflați pe stadion.

Reclamă

Ce ar însemna pentru fotbalul românesc o calificare… Italia, care a fost campioană europeană en-titre nu s-a calificat la campionatul mondial. Orice calificare e o performanță deosebită, iar nouă ne este foame acum.

Calificarea ar însemna să crească această cotă (n.red. a jucătorilor) dacă acolo facem ceva. Dacă mergem și ne întoarcem așa cum am plecat, nu. Ăsta e ultimul lucru la care trebuie să se gândească. Trebuie să se gândească la faptul că au un meci pe care nu trebuie să îl piardă. Încep calificați acest meci, la 0-0 sunt calificați”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Edi Iordănescu ia în calcul și o înfrângere cu Israel

Selecționerul echipei naționale a dezvăluit faptul că elevii săi se vor pregăti mult mai bine pentru partida cu Elveția, în situația în care nu vor reuși să obțină măcar un rezultat de egalitate cu Israel, care ar duce România la EURO.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Edi Iordănescu a menționat că nu a alcătuit, momentan, primul 11 pentru duelul de sâmbătă seară.

„Nu am stabilit primul 11, mai avem un antrenament, mai sunt discuții individuale. E important ca mâine să avem mai multe discuții despre starea unora, cu staff-ul medical. Apoi vom trage linii și sperăm că vom fi inspirați și că vom face alegerile bune. Mâine veți vedea o echipă care poate aduce calificarea.

Este datoria noastră să gândim complex. Echipa, dar și noi, suntem focusați total pe jocul de mâine. Vrem să ducem calificarea în România, să nu mai prelungim momentul. Ar fi ceva fantastic. Ne așteaptă un examen foarte dificil.

În cazul nefericit în care nu se întâmplă mâine sunt sigur că ne vom replia pentru partida cu Elveția. Ei (n.r. jucătorii echipei naționale) nu au de ce să aibă emoții, toate emoțiile trebuie canalizate în cel mai constructiv fel”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Israel.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și