Închide meniul

Mircea Sandu, reacţie tranşantă despre Gică Hagi: „Am greşit că l-am pus selecţioner! Ce experienţă avea?”

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2024, 11:43

Reclamă
Mircea Sandu, reacţie tranşantă despre Gică Hagi: „Am greşit că l-am pus selecţioner! Ce experienţă avea?

Mircea Sandu, reacţie tranşantă despre Gică Hagi

Gică Hagi / Profimedia Images

Mircea Sandu a oferit o reacţie tranşantă despre Gică Hagi. Fostul preşedinte FRF a transmis că a greşit atunci când a decis să-l aducă pe poziţia de selecţioner pe „Rege”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a fost selecţionerul României pentru o scurtă perioadă de timp, în 2001. „Regele” a stat pe banca României la barajul de calificare la Campionatul Mondial din 2002, pierdut de „tricolori” cu Slovenia.

Mircea Sandu, reacţie tranşantă despre Gică Hagi

Mircea Sandu a transmis că a cedat presiunii publice, atunci când a ales să-l pună selecţioner pe Gică Hagi. Acesta susţine că a făcut o greşeală, dat fiind faptul că „Regele” nu avea experienţă ca antrenor, fiind tocmai retras din activitate.

„Eu pe Gică Hagi am greșit că l-am pus (n.r. – selecționer). Am greșit! El ce experiență avea atunci?

Eu l-am susținut foarte tare pe Gică, l-am iubit, l-am apreciat, am colaborat extraordinar de bine în teren. Se vedea, avea calitate excepțională.

Reclamă
Reclamă

A fost o presiune mare a presei atunci, l-am chemat, am stat de vorbă cu el, a venit cu Giovanni (n.r. – Becali) pentru că era reprezentat de Giovanni și Victor. Au venit la mine acasă, totul bine și frumos, am dat drumul la treabă! Eu aș fi vrut să continui, pentru că-i dădeam o posibilitate să facă el, de la început, tot ce era de făcut. Nu ne-am înțeles și atunci am renunțat”, a declarat Mircea Sandu, conform orangesport.ro.

Gică Hagi, pronostic uriaș pentru naționala României la EURO 2024

Gică Hagi a oferit un pronostic uriaș pentru naționala României la EURO 2024! „Regele” este de părere că tricolorii lui Edi Iordănescu își vor câștiga primele două meciuri de la turneul final din Germania.

Hagi a făcut referire la partidele cu Ucraina (17 iunie) și cu Belgia (22 iunie). De asemenea, în grupa de la EURO, România se va duela și cu Slovacia, pe data de 26 iunie.

Reclamă

„Întăresc încă o dată ideea pe care o am. Avem o echipă foarte talentată, nu degeaba am ajuns și la Campionatul European, avem încredere mare, cred că trebuie să alerge de două ori mai mult fără minge, fotbal cu mingea știu.

Dacă vor sta bine în teren pot face rezultate surprinzătoare, am încredere că vor trece de grupe și vor face ce au făcut la U21 (n.r. – naționala României U21 a ajuns în semifinalele Euro 2019), cam acolo cred că se va întâmpla, cred că o să câștige primele două meciuri”, a spus Gică Hagi.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

LIVE VIDEOAdina Diaconu – Yee Lok Lam, în AntenaPLAY. Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și