Închide meniul

Motivul pentru care Mihai Pintilii a refuzat să fie secundul lui Edi Iordănescu la naţională: „Nu s-a putut!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2023, 12:11

Motivul pentru care Mihai Pintilii a refuzat să fie secundul lui Edi Iordănescu la naţională: „Nu s-a putut!

Motivul pentru care Mihai Pintilii a refuzat să fie secundul lui Edi Iordănescu la naţională

Mihai Pintilii, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

S-a aflat motivul pentru care Mihai Pintilii a refuzat să fie secundul lui Edi Iordănescu la echipa naţională. Tehnicianul de la FCSB susţine că Federaţia nu i-a dat voie să îndeplinească această funcţie, deoarece nu are licenţele necesare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a dezvăluit că a purtat o discuţie cu Edi Iordănescu, pentru a deveni secundul selecţionerului la echipa naţională.

Motivul pentru care Mihai Pintilii a refuzat să fie secundul lui Edi Iordănescu la naţională

Mihai Pintilii susţine că are o relaţie foarte bună cu Edi Iordănescu, motiv pentru care selecţionerul ar fi dorit să-l aibă secund pe „Pinti” la echipa naţională. Cei doi se cunosc foarte bine din perioada în care Iordănescu Jr. era antrenor la FCSB.

Cu toate acestea, Pintilii a fost de părere că nu este momentul să facă pasul către echipa naţională, deşi a vorbit despre acest fapt cu Edi Iordănescu. „Pinti” a mai dezvăluit că FRF s-a opus acestui lucru, deoarece tehnicianul de la FCSB nu este posesor de licenţă PRO.

„Îi mulţumesc lui Edi că s-a gândit la mine să mă pună secund la naţională. A fost atunci o discuţie, dar nu s-a putut. Federaţia a spus că nu am licenţele necesare. Chiar dacă Edi mă cunoştea foarte bine, nu era momentul meu să merg. La naţională e nevoie de linişte”, a declarat Mihai Pintilii, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Pintilii a vorbit despre situaţia lui Malcom Edjouma

Mihai Pintilii a vorbit despre situaţia lui Malcom Edjouma. Mijlocaşul celor de la FCSB este accidentat şi nu va mai juca în acest sezon. Deşi a avut un start de an fantastic în care a marcat goluri decisive, Edjouma a intrat într-un con de umbă.

Mihai Pintilii a vorbit despre momentul în care Malcom Edjouma a început să îşi piardă forma din startul sezonului. Edjouma a marcat 9 goluri pentru FCSB în acest sezon al Ligii 1, însă s-a accidentat la mijlocul playoff-ului. Pintilii crede că şi „regimul” strict din timpul Ramadanului l-a afectat puţin pe Edjouma.

„Nu ştiu dacă e supărat. Eu cred că puţin în jos l-a tras şi Ramadanul, că nemâncând, nedormind e greu. Nu vreau să zic că asta e vina. Cred că puţin l-a tras…

Reclamă 4 / 0/3

El a făcut lucruri senzaţionale când s-a pregătit bine şi exact ce făcea la antrenamente făcea şi în meciuri şi marca. N-a mai fost el în ultima perioadă, probabil că de asta a făcut şi leziunea la muşchi, care-l trage înapoi„, a spus Mihai Pintilii la orangesport.ro.

Mihai Pintilii, impresionat de Elias Charalambous

Mihai Pintilii s-a arătat impresionat de Elias Charalambous. „Pinti” susţine că cipriotul s-a adaptat perfect la FCSB, deşi se află de puţin timp la trupa roş-albastră. De asemenea, acesta a mai dezvăluit că tehnicianul posesor de licenţă PRO s-a familiarizat şi cu ceilalţi membrii din staff-ul tehnic.

„Cred că pe Elias l-a trimis Dumnezeu. E un băiat care zici că e cu noi de şapte-opt-nouă-zece ani. A înţeles totul perfect şi s-a băgat aşa, direct, mi-e greu să zic. Altcineva care venea nu cred că reuşea să se impună aşa uşor, să fie atât de liber în expirmare şi în tot.

Parcă zici că a trăit în acest club de mulţi ani. (n.r. şi ţi-a adus linişte?) Absolut. Suntem un grup foarte bun. Tommy a rămas şi el impresionat de el (n.r. Charalambous). E foarte uşor de lucrat cu el”, a declarat Mihai Pintilii, pentru orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și