Închide meniul

„Nu e clar răspunsul lui Dan Petrescu?” Gabi Balint ştie cine e viitorul selecţioner al României: „E instalat de multă vreme!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 decembrie 2021, 21:07

„Nu e clar răspunsul lui Dan Petrescu? Gabi Balint ştie cine e viitorul selecţioner al României: „E instalat de multă vreme!

Gabi Balint ştie cine e viitorul selecţioner al României

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabi Balint ştie cine e viitorul selecţioner al României

Conform surselor AS.ro, Adrian Mutu va fi cel care îi va lua locul lui Mirel Rădoi. Chiar dacă FRF s-ar fi înţeles deja cu acesta, se aşteaptă şi un răspuns al lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint este convins că „Bursucul” va refuza propunerea FRF, iar FRF îl va numi în funcţie pe Adrian Mutu.

”Nu e clar răspunsul? Ce așteptăm atât? Când domnul Stoichiță a spus că Federație nu plătește clauza. Când domnul Varga a spus că Dan Petrescu rămâne? Federația nu că n-are bani să plătească, dar nu vrea să strice relațiile cu CFR. Nu înțeleg ce răspuns așteptăm. Pentru Dan Petrescu e bine că mai poate forța mâna patronului, să-i mai aducă jucători, să-i garanteze că nu vor mai fi problemele cu banii.

Credeți că Dan Petrescu va fi la echipa națională? Mutu e instalat acolo deja de multă vreme. Mutu a fost în Ungaria să vadă condițiile de acolo, însă nu semnează. Mai e și o variantă cu Edi Iordănescu, dar Stoichiță nu e de acord, pentru că-l vrea pe Mutu”, a declarat Gabi Balint pentru digisport.ro.

Citește și:

Dan Petrescu, scos din sărite de întrebarea legată de echipa naţională

CFR Cluj a încheiat cu o victorie aventura din Conference League. Echipa pregătită de Dan Petrescu i-a bătut cu 2-0 pe cehii de la Jablonec, dar la finalul meciului tehnicianul s-a enervat atunci când a fost întrebat de echipa naţională.

Reclamă

„Ce treabă am eu la meciul ăsta cu întrebarea asta? Azi e 20 decembrie? Mulțumesc, seară bună!”, a reacționat antrenorul, conform sport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și