Închide meniul

Olimpiu Moruţan, după ce a marcat în Moldova – România 0-5: „Am nevoie de cifre!”. Ce a spus despre preliminariile EURO 2024

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2022, 22:54

Olimpiu Moruţan, după ce a marcat în Moldova – România 0-5: „Am nevoie de cifre!. Ce a spus despre preliminariile EURO 2024

Olimpiu Moruţan a înscris primul gol la naţională în amicalul România - Moldova 0-5

Olimpiu Moruţan, în tricoul naţionalei României / Cristi Stavri/SPORT PICTURES

Olimpiu Moruţan a avut prima reacţie după ce a marcat în amicalul Moldova – România, scor 0-5. Mijlocaşul lui Edi Iordănescu aşteaptă acum meciurile din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a deschis scorul încă din minutul 9 la Chişinău. Denis Drăguş a dublat avantajul tricolorilor până la pauză (40). Tricolorii s-au descătuşat în ultima jumătate de oră. Alexandru Cicâldău (60), Daniel Paraschiv şi Rus (88) au dus scorul la 5-0.

Olimpiu Moruţan, prima reacţie după ce a marcat în Moldova – România 0-5

Moruţan e gata să rupă plasele şi în meciurile din campania de calificare la Campionatul European 2024.

Sunt foarte fericit că am marcat pentru echipa naţională, sunt foarte mândru. Am pus toate lucrurile la punct şi sperăm când ne întoarcem să fim foarte bine pregătiţi şi să începem cu dreptul (n.r. preliminariile EURO 2024). Am arătat foarte bine… şi la meciul cu Slovenia am arătat spun eu şi mai bine, dar în a doua repriză. Ne dorim să închegăm un grup şi din martie nu mai avem nicio scuză.

Eu mă bucur, am nevoie de cifre. De altceva nu am nevoie. Mă bucur când marchez şi dau pase de gol„, a declarat Olimpiu Moruţan la Pro Arena.

Reclamă

Din 2016, de la o victorie cu Armenia, nu au mai câştigat tricolorii un meci cu 5-0.

Olimpiu Moruţan a înscris primul gol în tricoul naţionalei

Titularizat de selecţioner, jucătorul care este în mare formă şi la Pisa a avut nevoie de numai 9 minute pentru a marca în partida de la Chişinău. Moruţan a reuşit o execuţie spectaculoasă.

George Puşcaş a avut o incursiune în forţă, a driblat doi adversari şi l-a văzut scăpat din marcaj pe Moruţan. Nu a stat pe gânduri şi i-a pasat mijlocaşului cu care este rival în Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător de la FCSB şi-a făcut culoar şi a şutat superb, la colţul lung. Mingea a fost plasată excelent, iar portarul moldovenilor nu a avut nicio şansă.

Aflat la a 5-a selecţie la naţionala de seniori, Olimpiu Moruţan a înscris în premieră. La reprezentativa de tineret, mijlocaşul reuşise un gol în 12 apariţii.

Moruţan a fost convocat de Edi Iordănescu după ce îşi trecuse în cont trei goluri în ultimele două etape jucate în campionat. Românul a fost autorul unei „duble” în victoria obţinută de Pisa cu Cosenza, scor 3-1, şi i-a adus un punct echipei sale împotriva lui Cagliari.

Moldova a primit goluri pe bandă rulantă de la România

Echipa naţională a României a învins, duminică seara, la Chişinău, naţionala Republicii Moldovei, scor 5-0, în ultimul meci susţinut de tricolori în anul 2022.

MOLDOVA: Celeadnic – S. Plătică (Revenco 46), Dumbrăvanu (Iovu 46), Bolohan, Armaş, Reabciuk – Raţă, Ioniţă (M. Plătică 75) – Postolachi (Caimacov 61), Moţpan (Stînă 75), Damaşcan. SELECŢIONER: Serghei Clescenco

ROMÂNIA: Târnovanu – C. Manea (Pantea 69), Ad. Rus, Burcă (Drăguşin 69), Opruţ – Olaru, Băluţă, Cicâldău (N. Păun 77) – Moruţan (Sefer 62), Puşcaş (D. Paraschiv 69), Drăguş (M. Ştefănescu 62). SELECŢIONER: Edward Iordănescu

Arbitri: Yasar Kemal Ugurlu – Ali Saygin Ogel, Abdullah Ozkara (toţi din Turcia) – Roman Jitari (Moldova)

Reclamă
Recomandări
  • Olimpiu Moruţan, prima reacţie după România – Moldova 0-5
  • Ce a declarat după ce a marcat în premieră la echipa naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și