Închide meniul

Pariul lui Helmut Duckadam pentru postul de portar la echipa naţională: „L-aş alege pe el. E de viitor”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2022, 20:06 / Actualizat: 21 septembrie 2022, 21:08

Pariul lui Helmut Duckadam pentru postul de portar la echipa naţională: „L-aş alege pe el. E de viitor

Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

Helmut Duckadam şi-a desemnat favoritul pentru postul de portar la echipa naţională. Fostul internaţional român l-a ales pe Horaţiu Moldovan, goalkeeper-ul de la Rapid, în detrimentul lui Ştefan Târnovanu, de la FCSB. Ambii nu au bifat niciun minut pentru naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu l-a mai convocat pe Florin Niţă, portarul care a apărat în meciurile naţionalei din iunie. La meciurile din această lună, selecţionerul va avea de ales între Ştefan Târnovanu, Horaţiu Moldovan şi Ionuţ Radu. Finlanda – România va fi în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY, vineri, de la ora 21:45, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Pariul lui Helmut Duckadam pentru postul de portar de la echipa naţională

Helmut Duckadam a analizat opţiunile pe care le are la dispoziţie Edi Iordănescu, pentru poarta echipei naţionale. Fostul portar al Stelei a declarat că Ionuţ Radu are cea mai mare experienţă dintre toţi, acesta evoluând pentru Cremonese, în Serie A, dar cu toate acestea îl alege pe Horaţiu Moldovan pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia.

Totodată, Duckadam a declarat că variante pentru echipa naţională reprezintă şi Răzvan Popa, de la FC U Craiova 1948, cât şi Mihai Popa, de la Voluntari.

„Moldovan e un portar foarte bun, dar singurul handicap pe care îl are față de Ionuț Radu este că nu are experiență internațională la nivelul ăsta. Radu a mai fost prin Italia la niște echipe unde e altă presiune. Mai e și Popa de la Voluntari, Aioani care joacă slab și nu mai e în cărți. Dar sunt portari buni, inclusiv Popa de la Craiova, care îmi place mie mult.

Reclamă

Între Moldovan și Târnovanu l-aș alege cum pe Moldovan. Târnovanu a făcut partide foarte bune, dar a avut o cădere la un moment dat, acum 2-3 etape. În ultimul meci a jucat foarte bine. E un portar de certă persepctivă, are fizic fantastic, 1.97m. E un portar de viitor. Bine, îl ajută și apărătorii, că are de apărat destul de mult în fiecare meci”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Digi Sport.

Horaţiu Moldovan, aproape de debutul la naţionala României, în Liga Naţiunilor

Horaţiu Moldovan e aproape de debutul la naţionala României, fiind singurul jucător al Rapidului convocat de Edi Iordănescu pentru dubla din Liga Naţiunilor, cu Finlanda şi Bosnia.

„Am fost pregătit tot timpul, din prima zi când am fost aici. Sper să debutez cât mai repede, când va decide mister Edi.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi pare rău că e în această situaţie şi că nu mai joacă la Sparta. E o concurenţă bună cu Radu şi Târnovanu. Care e mai bun să joace”, a spus Horaţiu Moldovan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Florin Niţă după ce nu a fost convocat la naţională

Edi Iordănescu, mesaj pentru Florin Niţă pentru a fi convocat la naţională. Edi Iordănescu a explicat de ce nu l-a convocat Florin Niţă pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia. Selecţionerul a spus că are încredere în cei 3 portari pe care i-a convocat: Ionuţ Radu, Ştefan Târnovanu şi Horaţiu Moldovan.

Edi Iordănescu i-a transmis lui Florin Niţă că trebuie să îşi rezolve problemele de la echipa de club şi să înceapă să joace. Niţă a devenit rezervă la Sparta Praga, deşi la echipa naţională a avut evoluţii apreciate.

„Niţă ne-a ajutat, a fost declarat jucătorul anului pe bună dreptate. Trebuie să îşi rezolve situaţia de la club. Şansa este că avem în spate doi portari foarte tineri, Moldovan şi Târnovanu, care cred că au viitor frumos în tricoul echipei naţional. Şi bineînţeles, Radu. Mă bucur foarte tare că a reuşit să îşi regleze situaţia de la club pentru că era într-o situaţie proastă la Inter şi acum joacă meci de meci. Am foarte mare încredere în el, în potenţialul lui, în valoarea lui. Din nou a scăzut media de vârstă”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și