Închide meniul

Performanţa unică pe care o poate realiza Edi Iordănescu la meciul cu Israel: „Ar fi o premieră mondială”

Bogdan Stănescu Publicat: 17 noiembrie 2023, 14:26

Reclamă
Performanţa unică pe care o poate realiza Edi Iordănescu la meciul cu Israel: „Ar fi o premieră mondială

Performanţa unică pe care o poate realiza Edi Iordănescu la meciul cu Israel

Edi Iordănescu, în timpul unui meci al naţionalei/ Profimedia Images

Edi Iordănescu ar putea realiza o performanţă unică în fotbalul mondial dacă va califica naţionala la EURO 2024, susţine directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu Jr ar duce naţionala la un turneu final, după ce tatăl său, Anghel Iordănescu, a calificat România la 4 turnee finale: Campionatele Mondiale de Fotbal din 1994 şi 1998 şi Campionatele Europene din 1996 şi 2016.

Performanţa unică pe care o poate realiza Edi Iordănescu la meciul cu Israel: „Ar fi o premieră mondială”

”Ar fi o premieră pentru lumea fotbalului internațional, pentru că nu știu să mai fost tată și fiu să califice la turnee finale echipe naționale. Ar fi o premieră. Nu am mai auzit de o astfel de situație. Ca și la Lucescu, cu atâtea performanțe în fotbalul extern. La fel, și Răzvan l-a urmat pe Mircea. Ar fi și aici o chestie extraordinară pentru Iordănescu jr.

Nu, Anghel Iordănescu nu este cu noi, n-a venit niciodată. Vine doar la meciurile de acasă, stă lângă, e cuminte, dar săracul ce o fi și în sufletul lui îți dai seama”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru fanatik.ro.

Absenţe importante în tabăra Israelului la meciul cu România! Un alt jucător s-a accidentat: „S-a rupt la antrenament”

Absenţe importante în tabăra Israelului la meciul cu România! Un alt jucător al reprezentativei pregătite de Alon Hazan s-a accidentat şi nu va juca împotriva României.

Reclamă

Israel – România e sâmbătă, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Cu un egal, naţionala va obţine calificarea la EURO 2024. Ultimul meci al României în aceste preliminarii se va disputa marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. România – Elveţia e LIVE EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Alon Hazan nu va putea conta pe Yehezkel, CohenSolomon, Abada și Aziza. Ultimii doi li s-au alăturat celor trei, care erau deja anunţaţi ca absenţi. Gil Cohen s-a accidentat la antrenament şi va lipsi o lună de pe teren.

”Pierderi importante ale israelienilor pentru meciul de mâne. Este sigur că Israel nu-l poate folosi pe Sagiv Yehezkel, jucătorul de la Antalyaspor care era în mare formă în Turcia. S-a accidentat în meciul cu Kosovo, joi seară a făcut o ultimă încercare, dar nu va putea juca.

Reclamă 4 / 0/3

A devenit indisponibil pentru meciul cu România, așa cum a fost și pentru jocul cu Elveția. Se încearcă recuperarea lui pentru marți cu Andorra, mai ales că ei speră ca acel meci să fie la fel de important.

De asemenea, aseară târziu, presa din Israel a anunțat că nici fundașul Gil Cohen nu va juca mâine. Fostul căpitan al naționalei de tineret s-a rupt ieri la antrenament și va lipsi o lună. Yehezkel și Cohen se alătură altor accidentați precum Solomon, Abada și Aziza”, a declarat Gabi Safta pentru sursa citată.

Lotul României pentru dubla cu Israel și Elveția

PORTARI: Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 7/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ionuț RADU (Bournemouth | Anglia, 4/0);

FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 13/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 4/0), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 11/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 23/1), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 18/1), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 32/2), Andres DUMITRESCU (Slavia Praga | Cehia, 0/0);

MIJLOCAȘI: Marius MARIN (Pisa | Italia, 13/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 3/0), Andrei ARTEAN (Farul Constanța, 0/0), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 50/3), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 33/4), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 64/14), Darius OLARU (FCSB, 14/0), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia, 13/1), Marius ȘTEFĂNESCU (Sepsi OSK, 2/0), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 29/3), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 16/4), Florinel COMAN (FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 6/2), George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 38/10), Denis ALIBEC (Muaiter | Qatar, 35/4).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și