Închide meniul
Foto

Primele imagini cu Marcel Ciolacu în cantonamentul naţionalei! Cadoul primit de premierul României de la Răzvan Burleanu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 noiembrie 2023, 22:59

Reclamă
Primele imagini cu Marcel Ciolacu în cantonamentul naţionalei! Cadoul primit de premierul României de la Răzvan Burleanu

Facebook Marcel Ciolacu

Facebook Marcel Ciolacu

Primele imagini cu Marcel Ciolacu în cantonamentul naţionalei. Premierul României a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini din timpul vizetei pe care a făcut-o în cantonamentul naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Ciolacu a mers în cantonamentul naţionalei pentru a-i felicita pe tricolori pentru calificarea la EURO 2024. Premierul României a fost întâmpinat de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Primele imagini cu Marcel Ciolacu în cantonamentul naţionalei

Marcel Ciolacu a primit din partea lui Răzvan Burleanu un tricou al naţionalei cu numărul 12. Premierul României i-a felicitat pe tricolori şi a făcut şi o poză de grup cu tot staff-ul. „Suntem mândri de voi! Hai, România!”, a fost mesajul postat de Marcel Ciolacu pe reţelele de socializare, alături de câteva poze din timpul vizitei. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

România – Elveţia, ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2024, este marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Florinel Coman, discurs războinic înainte de România – Elveţia

Florinel Coman a avut un discurs războinic înainte de România – Elveţia. Marele meci cu Elveţia e marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă
România s-a calificat la EURO 2024, după ce a învins Israel î Ungaria, scor 2-1. Tricolorii lui Edi Iordănescu vor să termine grupa pe primul loc. Iar pentru a îndeplini acest obiectiv nu trebuie să piardă cu Elveţia. Înaintea marelui meci de pe Arena Naţională, România se află pe primul loc în clasament, cu 19 puncte. Elveţia este pe locul al doilea, cu 17 puncte. Un rezultat pozitiv al României cu Elveţia ar asigura tricolorilor locul în urna a doua la tragerea la sorţi.

Au fost două zile excelente pe care le-am petrecut împreună. Ne-am bucurat pentru această realizare şi suntem foarte mândri de noi.

Toată lumea a pus câte o piesă, ne-am distrat, am vorbit. A fost altfel pentru că am avut o masă în care am stat cu toţii până la final şi am reuşit să ne detaşăm puţin.

Cu siguranţă este un lucru foarte bun pentru ţară, pentru jucători, pentru fotbalul intern. sper ca pe viitor să se întâmple de mai multe ori lucrul acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Am intrat greu în meci, au fost acele minute în care ne-au dominat, au început mai tare. Sincer, credeam în adâncul sufletului că putem întoarce şi nu prea m-am gândit la eşec.

(cu cine ai vorbit prima oară) Cu familia am vorbit. Cu soţia, cu copilul.

Înseamnă enorm, este un vis devenit realitate. De mic mă gândeam să ajung la un turneu final cu naţionala. Mă bucur că sunt aici, mă bucur că am pus umărul la această calificare şi sper ca la Campionatul European să facem o performanţă bună.

(naţionala de tineret din 2019) Se leagă între ele, ne bucurăm că majoritatea de la acel turneu final am făcut pasul la echipa mare şi am reuşit o calificare şi cu acest grup.

(n.r. meciul cu Elveţia) Ne gândim la victorie, este normal, mai ales că vin românii să ne susţină. Vom juca pentru ei, va fi o atmosferă incendiară, aşa că este clar că plecăm doar să luăm 3 puncte.

(cum veţi sărbători) Vom vedea, nu ştiu. Va veni de la sine. Ar însemna foarte mult, vă daţi seama. De la început, nu toată lumea a avut încredere în noi, dar noi am rămas pe poziţii. Am crezut în noi, am crezut în visul nostru. Am crezut în acest grup că poate să învingă şi iată că s-a întâmplat„, a spus Florinel Coman.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și