Închide meniul
EXCLUSIV

Florinel Coman, discurs războinic înainte de România – Elveţia: „Ne gândim doar la victorie! Va fi o atmosferă incendiară”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 noiembrie 2023, 13:07

Reclamă

Florinel Coman a avut un discurs războinic îninate de România – Elveţia. Marele meci cu Elveţia e marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat la EURO 2024, după ce a învins Israel î Ungaria, scor 2-1. Tricolorii lui Edi Iordănescu vor să termine grupa pe primul loc. Iar pentru a îndeplini acest obiectiv nu trebuie să piardă cu Elveţia. Înaintea marelui meci de pe Arena Naţională, România se află pe primul loc în clasament, cu 19 puncte. Elveţia este pe locul al doilea, cu 17 puncte. Un rezultat pozitiv al României cu Elveţia ar asigura tricolorilor locul în urna a doua la tragerea la sorţi.

Florinel Coman, discurs războinic înainte de România – Elveţia

Au fost două zile excelente pe care le-am petrecut împreună. Ne-am bucurat pentru această realizare şi suntem foarte mândri de noi.

Toată lumea a pus câte o piesă, ne-am distrat, am vorbit. A fost altfel pentru că am avut o masă în care am stat cu toţii până la final şi am reuşit să ne detaşăm puţin.

Cu siguranţă este un lucru foarte bun pentru ţară, pentru jucători, pentru fotbalul intern. sper ca pe viitor să se întâmple de mai multe ori lucrul acesta.

Reclamă

Am intrat greu în meci, au fost acele minute în care ne-au dominat, au început mai tare. Sincer, credeam în adâncul sufletului că putem întoarce şi nu prea m-am gândit la eşec.

(cu cine ai vorbit prima oară) Cu familia am vorbit. Cu soţia, cu copilul.

Înseamnă enorm, este un vis devenit realitate. De mic mă gândeam să ajung la un turneu final cu naţionala. Mă bucur că sunt aici, mă bucur că am pus umărul la această calificare şi sper ca la Campionatul European să facem o performanţă bună.

Reclamă 4 / 0/3

(naţionala de tineret din 2019) Se leagă între ele, ne bucurăm că majoritatea de la acel turneu final am făcut pasul la echipa mare şi am reuşit o calificare şi cu acest grup.

(n.r. meciul cu Elveţia) Ne gândim la victorie, este normal, mai ales că vin românii să ne susţină. Vom juca pentru ei, va fi o atmosferă incendiară, aşa că este clar că plecăm doar să luăm 3 puncte.

(cum veţi sărbători) Vom vedea, nu ştiu. Va veni de la sine.

Ar însemna foarte mult, vă daţi seama. De la început, nu toată lumea a avut încredere în noi, dar noi am rămas pe poziţii. Am crezut în noi, am crezut în visul nostru. Am crezut în acest grup că poate să învingă şi iată că s-a întâmplat„, a spus Florinel Coman.

Este un vis devenit realitate. Cred că nu toată lumea se gândea. Mă bucur că am obţinut calificarea înaintea meciului cu Elveţia. Nu există motivare mai mare să joci pentru România. Vrem să terminăm pe primul loc

Modificări în urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024

Au apărut modificări în urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024, ce va avea loc pe 2 decembrie, la Hamburg. România are nevoie de un rezultat pozitiv în meciul cu Elveţia, ce se va desfăşura marţi, de la 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Modificarea cea mai importantă este venirea Belgiei în prima urnă în locul Austriei, ceea ce reprezintă o veste proastă pentru România, care nu va mai avea parte de varianta unei grupe accesibile la EURO 2024.

În acest moment, România e în urna 2 şi va rămâne acolo în cazul în care nu va pierde meciul de pe Arena Naţională cu Elveţia. În cazul unui eşec, vom ajunge în urna 4 şi vom putea avea parte de o grupă teribilă.

Reclamă

În acest moment, când România e în urna 2, am putea avea parte de o „grupă a morţii”, alături de Franţa, Olanda şi Elveţia. Lucrurile se pot însă schimba în ultimele meciuri ce se vor disputa în următoarele zile.

Cum arată acum urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

  • Urna 1: Germania, Portugalia, Franţa, Spania, Belgia, Anglia
  • Urna 2: Ungaria, Turcia, Danemarca, Albania, România, Austria
  • Urna 3: Scoţia, Slovacia, Olanda, Serbia, Croaţia, Italia
  • Urna 4: Slovenia, Cehia, Elveţia, Câștigătoare play-off A, Câștigătoare play-off B, Câștigătoare play-off C

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
Vezi toate știrile
Citește și