Închide meniul

„Punct! Am fost clar!” Dan Petrescu a răbufnit când a fost întrebat despre echipa naţională. Anunţ categoric despre întâlnirea cu Răzvan Burleanu

De Dragoș Vasile
Publicat: 28 noiembrie 2021, 16:49

Dan Petrescu (53 ani) a răbufnit când a fost întrebat despre echipa naţională. Antrenorul campioanei CFR Cluj a făcut un anunţ clar despre întâlnirea cu Răzvan Burleanu şi oferta FRF.

Reclamă
„Punct! Am fost clar! Dan Petrescu a răbufnit când a fost întrebat despre echipa naţională. Anunţ categoric despre întâlnirea cu Răzvan Burleanu

Veste importantă dată de şefii lui CFR Cluj

Profimedia

Dan Petrescu a răbufnit când a fost întrebat despre echipa naţională

Răzvan Burleanu vrea să îl aducă pe Dan Petrescu la echipa naţională. Acest lucru se poate întâmpla doar dacă îi plătește clauza de reziliere, care s-ar ridica la 600.000 de euro.

Reclamă

Până acum, „Bursucul” nu a avut nicio întâlnire oficială cu preşedintele FRF. Ba mai mult, antrenorul campioanei CFR Cluj a răbufnit.

Reclamă

„Despre acest subiect aş vrea să spun că nu m-a căutat nimeni şi nu m-am întâlnit cu nimeni de la Federaţie. Punct! Am fost clar. Nici conducerea nu mi-a transmis nimic”, a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și:

Prima reacţie din partea celor de la CFR Cluj, după ce Burleanu l-ar fi invitat la masă pe Dan Petrescu

Dan Petrescu este noua ţintă a lui Răzvan Burleanu pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi la echipa naţionalei. Preşedintele FRF şi antrenorul campioanei s-ar fi întâlnit la masă, pentru a negocia venirea la echipa naţională. Mariuş Bilaşco, unul dintre conducătorii celor de la CFR Cluj, nu crede că Petrescu va pleca de la echipă.

„E o întrebare care trebuie pusă acţionariatului şi preşedintelui. Eu ştiu că discuţia care a avut loc de viitor include şi un plan pe o perioadă mai lungă cu Dan Petrescu. Ar fi ceva care nu s-a agreat la început şi mi-e greu să cred că se va întâmpla„, a declarat Marius Bilaşco la looksport.ro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
15:07 Programul liber de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic a fost LIVE în AntenaPLAY. Punctajul Juliei Sauter 14:51 VideoJulia Sauter, locul 20 la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, după cea mai bună evoluţie a sezonului 14:47 Cine este Mateo Retegui, argentinianul care a marcat la debutul în naţionala Italiei 14:12 Care este portarul cu care se aseamănă Ştefan Târnovanu! Ce spune despre debutul la echipa naţională: „E o senzaţie unică!” 14:04 EXCLUSIVAdi Mutu a anunţat care este obiectivul Rapidului în anul centenar: „Nu îmi trece prin cap titlul” 13:32 Novak Djokovic, dezvăluiri superbe despre rivalitatea cu Roger Federer şi Rafael Nadal: „Ei m-au făcut mai puternic!” 13:32 Sezonul 11 Chefi la cuțite aduce noi povești uluitoare! Un american din Hawaii, care călătorește de 8 ani în jurul lumii, vrea să-i uimească pe Chefi: ”Sunt Zeus în bucătărie!” 13:15 Românul care a dat KO-ul anului 2022 se bate sâmbătă LIVE de la 19:00 în AntenaPLAY 13:01 Andorra – România LIVE VIDEO | Reacţia lui Gică Popescu, după ce Ianis Hagi nu a fost convocat la naţională: „A trecut prin multe încercări!” 12:48 Documentarul Drumul Aurului: perspectivă inedită asupra uluitorului traseu America Express
Pe același subiect
Răzvan Raţ, sfat pentru Edi Iordănescu pentru postul de fundaş stânga, înainte de Andorra - România
Echipa naţională • 16:26
Andorra – România LIVE VIDEO | Răzvan Raţ, sfat pentru Edi Iordănescu pentru postul de fundaş stânga: „E cu probleme de când m-am lăsat eu!”
Reacţia lui Gică Popescu, după ce Ianis Hagi nu a fost convocat la naţională
Echipa naţională • 13:01
Andorra – România LIVE VIDEO | Reacţia lui Gică Popescu, după ce Ianis Hagi nu a fost convocat la naţională: „A trecut prin multe încercări!”
Andorra - România LIVE VIDEO | Mesajul lui Ilie Dumitrescu pentru Edi Iordănescu, după ce Andrei Ivan nu a fost convocat
Echipa naţională • 12:46
Andorra – România LIVE VIDEO | Mesajul lui Ilie Dumitrescu pentru Edi Iordănescu, după ce Andrei Ivan nu a fost convocat: „Trebuie să ai şcoala vieţii!”
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea