Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Gică Popescu după ce Edi Iordănescu evită să îşi prelungească contractul cu FRF

Dan Roșu Publicat: 7 iunie 2024, 13:50

Reclamă
Reacţia lui Gică Popescu după ce Edi Iordănescu evită să îşi prelungească contractul cu FRF

Reacţia lui Gică Popescu după ce Edi Iordănescu evită să îşi prelungească contractul cu FRF

Gică Popescu, în timpul unei emisiuni - Antena Sport

Reacţia lui Gică Popescu după ce Edi Iordănescu evită să îşi prelungească contractul cu FRF a venit, iar fostul mare internaţional susţine că, cel mai probabil, selecţionerul doreşte să ia această hotărâre după evoluţia României de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a anunţat joi că există un acord verbal între Edi Iordănescu şi Federaţia Română de Fotbal pentru prelungirea înţelegerii. Dorinţa şefului FRF este de a semna contractul înainte de EURO 2024.

Reacţia lui Gică Popescu după ce Edi Iordănescu evită să îşi prelungească contractul cu FRF

„Este o chestiune personală şi probabil că Edi Iordănescu are argumentele lui, pro şi contra. Pare că cele pro nu sunt suficiente pentru a lua o hotărâre înainte de turneul final. Probabil că vrea să vadă cum se va termina acest turneu final şi după aceea să ia o hotărâre.

Nu ştiu care e logica pe care o are Edi Iordănescu. Eu sunt adeptul continuităţii întotdeauna, în special când lucrurile merg bine. Dar repet, e o chestiune personală, pe care e greu să o comentăm. Eu cred că singura preocupare trebuie să fie EURO 2024″, a spus Gică Popescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său pe banca României

Edi Iordănescu a făcut un anunţ despre viitorul său pe banca României.

Reclamă
Reclamă 4

„În ceea ce mă priveşte, pentru mine personal nu este o prioritate contracul meu, ci turneul final. Asta e provocarea numărul 1, să fim cea mai bună versiune a noastră. Sigur că este important contractul meu, au fost mai multe discuţii, este foarte clar ce aşteaptă de la mine federaţia, este clar ce resurse are la dispoziţie pentru a ne ajuta. Am fost foarte mulţumit de tratamentul federaţiei, am simţit suport, încredere, preocupare de a ne pune la dispoziţie ce am avut nevoie. Şi noi am livrat şi am îndeplinit obiectivul.

Rămâne provocarea ca toate aceste elemente să fie puse într-un contract şi să se găsească cea mai bună soluţie. Prioritate rămâne pregătirea, îmi doresc să rămân la naţională, cu încredere, entuziasm, dar nu depinde doar de mine. Contează şi Euro, vreau şi reconfirmarea echipei.

Mi-a plăcut cum au răspuns zilele astea, dar ce se va întâmpla nu depinde doar de mine. Banii au fost ultima problemă, altele contează. Nu am avut oferte pentru că mintea mea şi gândurile mele nu au fost la asta. Echipa naţională a avut exclusivitate”, a spus Edi Iordănescu într-o conferinţă de presă, cu trei zile în urmă.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:25

Farul Constanţa, prima victorie din această vară! Echipa lui Gică Hagi s-a impus într-un meci cu 8 goluri

15:06

Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și