Închide meniul

„Regreţi că a fost ales Mircea Lucescu şi nu tu?” Adrian Mutu, răspuns clar după ce a fost pe lista oficialilor FRF

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2024, 12:14

Reclamă
„Regreţi că a fost ales Mircea Lucescu şi nu tu? Adrian Mutu, răspuns clar după ce a fost pe lista oficialilor FRF

"Regreţi că a fost ales Mircea Lucescu şi nu tu?" Adrian Mutu, răspuns clar după ce a fost pe lista oficialilor FRF

Mircea Lucescu şi Adrian Mutu/ Colaj Profimedia

„Regreţi că a fost ales Mircea Lucescu şi nu tu” este întrebarea la care Adrian Mutu a oferit imediat un răspuns. „Briliantul” a oferit declaraţii despre alegerea oficialilor FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu este foarte aproape să fie numit selecţioner al României. „Il Luce” se află în negocieri avansate cu oficialii FRF, pentru preluarea naţionalei.

„Regreţi că a fost ales Mircea Lucescu şi nu tu?” Adrian Mutu, răspuns clar

Adrian Mutu a fost un alt nume vehicular pentru postul de selecţioner. „Briliantul” a fost întrebat direct dacă regretă faptul că până la urmă, Mircea Lucescu ar fi ajuns la o înţelegere cu oficialii FRF.

Mutu a transmis că nu are niciun regret, deoarece a mai trecut printr-o astfel de situţie, fiind aproape să preia naţionala şi în urmă cu doi ani. Acesta s-a declarat onorat pentru faptul că a fost luat din nou în calcul de oficialii FRF.

„(N.r. Regreți că e Mircea Lucescu selecționer și nu ești tu?) Nu am niciun regret că nu sunt eu, pentru că am mai trecut prin această fază. Am mai fost la limită și acum doi ani și jumătate. Am fost și atunci și sunt și acum onorat că numele meu se află printre cei pasibili de a fi numit selecționerul echipei naționalei.

Reclamă
Reclamă 4

Este o onoare pentru mine, în primul rând ca fost jucător al echipei naționale, dar și ca antrenor în momentul de față. O onoare, dar asta nu înseamnă că m-am gândit prea mult.

Am fost bucuros când am auzit numele lui Hagi, credeam ca toată lumea că e timpul lui la 60 de ani aproape să preia echipa națională. Mai ales că 95% din jucătorii aflați acum în circuitul naționalei au trecut practic prin mâinile lui. Era ideea corectă, cea mai indicată acum.

Cu nea Mircea lucrurile stau cam la fel, chiar dacă nu a lucrat cu ei, dar la experiența pe care o are știe să-i gestioneze. E de nediscutat ca antrenor, pentru că nu ai ce să spui de nea Mircea Lucescu.

Reclamă

Este cel mai reprezentativ din toate timpurile în antrenorat și mă refer nu numai în România, dar mai ales în exterior. Este omul care poate să gestioneze o astfel de situație”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

Ce au stabilit Mircea Lucescu şi Răzvan Burleanu după negocierile purtate

Mircea Lucescu şi Răzvan Burleanu au negociat o revenire uriaşă, după 38 de ani, a antrenorului român pe banca naţionalei. Iată ce au stabilit Mircea Lucescu şi Răzvan Burleanu.

Cei doi au convenit să se întâlnească din nou săptămâna viitoare. Premisele ar fi favorabile pentru o revenire istorică a lui „Il Luce” pe banca naţionalei.

Mircea Lucescu şi Răzvan Burleanu nu au bătut încă palma pentru ca antrenorul român în vârstă de 79 de ani să preia naţionala, au dezvăluit surse apropiate negocierilor pentru AntenaSport.

Cu toate acestea, sunt semnale bune, iar Mircea Lucescu ar fi dispus să conducă destinele naţionalei. Mircea Lucescu a fost în vacanţă după despărţirea de Dinamo Kiev, de la începutul lunii noiembrie 2023.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:12

România a depăşit performanţele de la Rio 2016 şi Tokyo 2020! Delegaţia tricoloră mai poate cuceri medalii la Paris

14:01

Adrian Mutu, replică acidă pentru Mircea Rednic: „Nu te folosi de numele meu! E lipsă de respect!”

13:53

NEWS ALERTGianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, argint la dublu vâsle feminin. A şasea medalie pentru Team România, la Jocurile Olimpice

13:50

Donna Vekic s-a calificat în finala Jocurilor Olimpice 2024! Parcurs uluitor al jucătoarei care voia să se retragă acum 2 luni

13:43

Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel, reacţii superbe după medalia de argint cucerită la Jocurile Olimpice: „În culmea fericirii!”

13:30

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare
Citește și