Închide meniul

România a căzut în clasamentul FIFA. Ce loc ocupă acum naţionala pregătită de Edi Iordănescu şi cine a depăşit-o

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 februarie 2024, 21:17

România a căzut în clasamentul FIFA. Ce loc ocupă acum naţionala pregătită de Edi Iordănescu şi cine a depăşit-o

România a căzut în clasamentul FIFA. Ce loc ocupă acum naţionala pregătită de Edi Iordănescu

Jucătorii României, la începutul unui meci pe Arena Naţională/ Profimedia Images

România a căzut în clasamentul FIFA. „Tricolorii” nu au disputat niciun meci în 2024 şi au fost devansaţi în clasament de Qatar și Coasta de Fildeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România ocupă acum locul 45 în clasamentul FIFA. Qatar a urcat 21 de locuri, până pe locul 37, după ce a cucerit Cupa Asiei, competiţie transmisă în AntenaPLAY.

România a căzut în clasamentul FIFA. Ce loc ocupă acum naţionala pregătită de Edi Iordănescu şi cine a depăşit-o

Şi Coasta de Fildeş a urcat peste România în clasament datorită faptului că a cucerit Cupa Africii, competiţie transmisă de asemenea în AntenaPLAY. Coasta de Fildeş se afla pe locul 49 în precedentul clasament FIFA şi a urcat acum pe locul 39.

România nu a jucat încă niciun meci în acest an. Ultimul meci disputat de „tricolori” a fost cel cu Elveţia din preliminariile pentru EURO 2024. România a învins-o atunci pe Elveţia cu 1-0, printr-un gol marcat de Denis Alibec în minutul 50. A fost meciul care a stabilit câştigarea grupei de către „tricolori”. România – Elveţia 1-0 a fost şi el în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Clasamentul FIFA pe luna februarie:

……………………………

Reclamă

Şumudică a fost sunat de Edi Iordănescu: „Avea aceeaşi problemă!” De ce a fost impresionat de selecţioner: „Nimeni nu credea”

Marius Şumudică a dezvăluit că a fost sunat de Edi Iordănescu pentru a discuta despre jucătorii români de la Gaziantep, dar şi despre problemele medicale pe care le-au avut cei doi antrenori.

Ca şi Şumudică, selecţionerul României a avut gripă şi nu a putut să meargă la tragerea la sorţi a grupelor UEFA Nations League. Principalul subiect de discuţie a fost, însă, situaţia jucătorilor români de la Gaziantep.

Florin Niță, Alexandru Maxim, Denis Drăguș şi Deian Sorescu sunt jucătorii antrenaţi de Şumudică în Turcia şi care pot fi chemaţi de selecţioner la echipa naţională. Interesul lui Edi Iordănescu pentru fiecare jucător care poate fi selecţionat l-a impresionat pe Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu Edi ieri (n.r. – luni) la telefon și avea aceeași problemă ca mine, cu virusul. Este un antrenor care se interesează, care vorbește cu jucătorii, m-a sunat și pe mine. Îl apreciez. Nimeni nu credea că poate face rezultatele pe care le-a făcut”, a dezvăluit Marius Şumudică la digisport.ro.

Mihai Stoichiţă a anunţat când vor avea loc negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu

Mihai Stoichiţă a anunţat când vor avea loc negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu legate de prelungirea contractului. Directorul tehnic din FRF a spus că îşi doreşte ca Edi Iordănescu să continue pe banca naţionalei României şi în preliminariile Campionatului Mondial din 2026.

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu se vor aşeza la masa negocierilor pentru prelungirea contractului după amicalele României din martie, cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Noi ne dorim să rămână, o să aibă discuţii preşedintele cu el pentru a se stabili noul contract. Cred că imediat după meciurile amicale din martie vor avea loc discuţiile. De ce să ne gândim la variante? Ar fi urât să ne gândim la variante când îl avem pe Edi. Nu mă ocup eu de salariu, e treaba preşedintelui”, a spus Mihai Stoichiţă la sosirea în România.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și