Închide meniul

România ar putea pierde un jucător important: „Ni-l pot fura! E păcat, el e patriot”. Ce spun cei de la Federaţie

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 octombrie 2021, 8:41

România ar putea pierde un jucător important: „Ni-l pot fura! E păcat, el e patriot. Ce spun cei de la Federaţie

Hepta

Radu Drăguşin ar putea să dea România pentru Italia. O spune impresarul său, Florin Manea, după ce fotbalistul de 19 ani a refuzat convocarea la selecționata U21 a României la începutul lunii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin ar putea refuza România pentru Italia

Radu Drăguşin a spus că vrea să se acomodeze mai bine la noua sa echipă, Sampdoria. De atunci, fundașul central a reușit să-şi facă debutul la echipa unde este împrumutat de la Juventus. În meciul cu Spezia, românul a fost folosit pe postul de fundaș dreapta după ce un coechipier s-a accidentat, iar cu Atalanta a fost integralist și a fost lăudat pentru evoluția sa.

Impresarul jucătorului, Florin Manea, spune că l-ar sfătui să aleagă naționala Italiei, dacă va fi pus în situația de a alege dintre Squadra Azzurra și selecționara României. Drăgușin încă nu a bifat niciun meci pentru tricolorii mari, iar această ipoteză este una care s-ar putea transforma în realitate pe viitor.

„Da, ni-l pot fura italienii. Dacă nu are trei selecții la echipa mare, se poate. El e patriot, ar fi păcat. Poate o să fie întrebat, unde vrei să joci, la Mondiale, Europene sau în Conference League. Există un risc. Dacă îmi cere sfatul, eu îl trimit la italieni direct”, a declarat agentul, conform prosport.ro.

Citește și:

Anunţul Federaţiei în privinţa lui Drăguşin

Refuzul lui Radu Drăgușin de a veni la echipa națională U21 a României a devenit un adevărat caz și a ajuns pe masa FRF. Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, susținea, la începutul acestei luni, că i-a fost revocată convocarea.

Reclamă

„Încă nu e extrem de realist în ceea ce trebuie să facă în viață cu fotbalul. Nu știu dacă plecarea la Sampdoria este cel mai bun lucru pentru el. Am avut o corespondență cu cei de la Sampdoria, care au spus că ei sunt foarte surprinși că nu se prezintă la națională.

Până la urmă, ieri sau alaltăieri, am trimis un mail în care am revocat convocarea. Rețineți: am revocat convocarea ca să poată să joace la Primavera, să se pregătească. Ei nu îl foloseau, ne-au și spus: luați o hotărâre, suspendare, chestii sau nu știu. N-are niciun sens. Sper să se trezească, să se gândească la fotbal”, a spus Mihai Stoichiță, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și