Închide meniul

România – Belarus 2-1 | Andrei Burcă este „coleg” cu Ronaldo, în echipa ideală a etapei a doua din preliminariile EURO 2024!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 29 martie 2023, 15:32

România – Belarus 2-1 | Andrei Burcă este coleg” cu Ronaldo, în echipa ideală a etapei a doua din preliminariile EURO 2024!

România – Belarus 2-1 | Andrei Burcă este „coleg” cu Ronaldo, în echipa ideală a etapei a doua din preliminariile EURO 2024

Andrei Burcă, în tricoul naţionalei României / Profimediaimages

România – Belarus 2-1 | Andrei Burcă este „coleg” cu Ronaldo, în echipa ideală a etapei a doua din preliminariile EURO 2024! Fundașul celor de la CFR Cluj a marcat un gol superb în partida cu Belarus, câștigată de „tricolori” cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă este titular în defensiva României, iar evoluția din meciul cu Belarus a fost una fulminantă.

România – Belarus 2-1 | Andrei Burcă este „coleg” cu Ronaldo, în echipa ideală a etapei a doua din preliminariile EURO 2024

Publicația de specialitate sofascore.ro a alcătuit echipa ideală a etapei a doua din preliminariile EURO 2024, iar Andrei Burcă se află printre jucătorii selectați.

Fundașul celor de la CFR Cluj are o companie selectă, având în vedere că în această echipă a fost inclus și starul portughez Cristiano Ronaldo.

Echipa ideală a etapei a doua din preliminariile EURO 2024:

Reclamă

Livakovic (Croația) – Dumfries (Olanda), Gunnarson (Islanda), Burcă (România), Ake (Olanda) – Kovacic (Croația) – Saka (Anglia), Szoboszlai (Ungaria), Porsteinsson (Islanda) – Gyokeres (Suedia), Ronaldo (Portugalia)

Andrei Burcă, surprins după ce a marcat în România – Belarus 2-1

„Trebuie să ne dea de gândit (n.r. finalul de meci). Cel puţin mie îmi dă de gândit pentru că am avut 2-0, am controlat meciul. Am avut şi bară, puteam face 3-0 sau 4-0. După ne-am relaxat, nu înţeleg de ce. Ştim că cel mai periculos scor la fotbal este 2-0… au dat gol, au intrat în meci. Nu mai jucam ce am vorbit la şedinţă.

Nu ştiu, probabil a intervenit o stare de relaxare, ceea ce nu este normal dacă vrem să mergem la EURO. Dar suntem bucuroşi pentru cele 6 puncte, ceea ce ne-am propus. Trebuie să fim mai focusaţi pentru că întâlnim adversari puternici. Este o grupă în care acum suntem pe locul 2. Am văzut şi celelalte rezultate. Cine spunea că Andorra este o echipă slabă şi că o bate oricine, am văzut că au făcut 1-1 în Kosovo. E excelent.

Reclamă 4 / 0/3

Vorbeam aseară şi spuneam că eu simt că o să se încurce, numai că trebuie să fim focusaţi pe ceea ce avem de făcut. Am încheiat aceste prime 2 meciuri, această etapă, acum trebuie să ne revinim, să mergem la echipele d e club.

(Reporter: Sunteţi aşa supăraţi pe voi?) Când putem şi avem calitate să facem scor mai mare, şi ne relaxăm, nu e normal. Nişte pase greşite pe care nu le vedem la antrenament. Ne bucurăm, suntem un grup unit, probabil şi spiritul a făcut ca ei să nu ne egaleze. Mai avem de muncit”, a declarat Andrei Burcă, la finalul meciului cu Belarus.

Gică Popescu îl laudă pe Andrei Burcă după golul din România – Belarus 2-1

Gică Popescu a apreciat execuția de atacant pe care Andrei Burcă a avut-o la golul marcat în poarta Belarusului.

„Un gol cu o execuţie extraordinară, de atacant. Burcă e din ce în ce mai important pentru naţională. Nu neapărat pentru goluri, pentru că nu marchează mult. Burcă e deja un titular pe postul de fundaş central.

El şi Drăguşin par un cuplu destul de solid, dar Drăguşin nu are experienţă momentan. Burcă a luat titluri cu CFR Cluj, iar asta se simte”, a declarat Gică Popescu, pentru primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și