Închide meniul
EXCLUSIV

Andrei Burcă, surprins după ce a marcat în România – Belarus 2-1: „Ne-am relaxat, nu ştiu de ce. Nu e normal!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2023, 0:01

Andrei Burcă, surprins după ce a marcat în România – Belarus 2-1: „Ne-am relaxat, nu ştiu de ce. Nu e normal!

Andrei Burcă, prima reacţie după ce a marcat în România - Belarus 2-1

Andrei Burcă a marcat pentru România / Profimediaimages

Andrei Burcă a fost surprins după golul marcat în meciul România – Belarus, scor 2-1, din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul lui CFR Cluj a înscris printr-o execuţie acrobatică în faţa celor 30.000 de fani care au luat cu asalt Arena Naţională. S-a bucurat alături de coechipieri şi a sărutat de mai multe ori emblema României.

Andrei Burcă, surprins după ce a marcat în România – Belarus 2-1

Trebuie să ne dea de gândit (n.r. finalul de meci). Cel puţin mie îmi dă de gândit pentru că am avut 2-0, am controlat meciul. Am avut şi bară, puteam face 3-0 sau 4-0. După ne-am relaxat, nu înţeleg de ce. Ştim că cel mai periculos scor la fotbal este 2-0… au dat gol, au intrat în meci. Nu mai jucam ce am vorbit la şedinţă.

Nu ştiu, probabil a intervenit o stare de relaxare, ceea ce nu este normal dacă vrem să mergem la EURO. Dar suntem bucuroşi pentru cele 6 puncte, ceea ce ne-am propus. Trebuie să fim mai focusaţi pentru că întâlnim adversari puternici. Este o grupă în care acum suntem pe locul 2. Am văzut şi celelalte rezultate. Cine spunea că Andorra este o echipă slabă şi că o bate oricine, am văzut că au făcut 1-1 în Kosovo. E excelent.

Vorbeam aseară şi spuneam că eu simt că o să se încurce, numai că trebuie să fim focusaţi pe ceea ce avem de făcut. Am încheiat aceste prime 2 meciuri, această etapă, acum trebuie să ne revinim, să mergem la echipele d e club.

Reclamă

(Reporter: Sunteţi aşa supăraţi pe voi?) Când putem şi avem calitate să facem scor mai mare, şi ne relaxăm, nu e normal. Nişte pase greşite pe care nu le vedem la antrenament. Ne bucurăm, suntem un grup unit, probabil şi spiritul a făcut ca ei să nu ne egaleze. Mai avem de muncit„, a declarat Andrei Burcă după victoria de pe Arena Naţională.

România – Belarus 2-1. Stanciu şi Burcă au marcat pe Arena Naţională!

România – Belarus 2-1. Obiectiv îndeplinit pentru naţionala pregătită de Edi Iordănescu. După victoria din Andorra, tricolorii au câştigat şi pe Arena Naţională, cu Belarus. Nicolae Stanciu şi Andrei Burcă au marcat în cea de-a doua etapă a grupelor din preliminariile EURO 2024. Meciul a fost în format LIVE TEXT.

În faţa a peste 30.000 de suporteri, naţionala României a avut un start perfect. Nicolae Stanciu a executat perfect o lovitură liberă, din unghi, şi a reuşit să îl surprindă pe portarul advers. A marcat în minutul 17! Imediat după, reprezentativa noastră a mai înscris un gol. Andrei Burcă a punctat în premieră pentru selecţionata României. Răzvan Marin i-a centrat perfect, în minutul 19.

Reclamă 4 / 0/3

România a trăi cu emoţii pe final, după ce Marozau a înscris pentru Belarus, în minutul 86. A reuşit să câştige şi are şase puncte după primele două meciuri din grupa I. În celelalte partide din grupă, Elveţia s-a „distrat” cu Israel şi a câştigat cu 3-0, iar Kosovo a remizat surprinzător cu Andorra, scor 1-1.

Cum arată clasamentul:
1. Elveţia – 6 puncte
2. România – 6 puncte
3. Kosovo – 2 puncte
4. Andorra – 1 punct
5. Israel – 1 punct
6. Belarus – 0 puncte

Andrei Burcă, primul gol în tricoul României

Andrei Burcă a marcat primul gol în tricoul României. Fundaşul central în vârstă de 29 de ani a marcat pe Arena Naţională, în meciul cu Belarus din preliminariile EURO 2024. Burcă a fost servit perfect de Răzvan Marin.

Nicolae Stanciu a deschis scorul, în minutul 17, dintr-o lovitură liberă executată surprinzător. Oaspeţii au resimţit din plin şocul şi au mai încasat un gol. În minutul 19, Răzvan Marin a driblat un jucător şi a centrat perfect, de la aproximativ 30 de metri, în centrul careului.

Aflat în ofensivă după un corner, Andrei Burcă i-a „suflat” mingea lui Zakhar Volkov. S-a aruncat în stilul lui Zlatan Ibrahimovic şi a trimis balonul, din cădere, în poartă.

Fundaşul de la campioana României, CFR Cluj, a înscris în premieră la prima reprezentativă. S-a bucurat la maximum pentru această reuşită şi a sărutat de mai multe ori emblema de pe tricou. A fost a 17-a lui prezenţă în tricoul naţionalei.

Pe imagini a fost surprins şi Răzvan Burleanu, care a aplaudat execuţia lui Burcă. Şi Edi Iordănescu l-a felicitat, la marginea terenului.

Reclamă

Belarus a avut un start catastrofal în campania de calificare la EURO 2024. Cu trei zile în urmă, a suferit o adevărată „corecţie”, acasă, cu Elveţia. A pierdut cu 0-5. Şi atunci a primit două goluri în primele 20 de minute.

Recomandări
  • România – Belarus 2-1
  • Ce a declarat Andrei Burcă

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și