Închide meniul

România – Belarus LIVE TEXT | Ionuț Nedelcearu, out pentru meciul cu Belarus! Fundașul central a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia din cauza unei viroze respiratorii

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 martie 2023, 14:49

România – Belarus LIVE TEXT | Ionuț Nedelcearu, out pentru meciul cu Belarus! Fundașul central a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia din cauza unei viroze respiratorii

Ionuț Nedelcearu, out pentru meciul cu Belarus

Ionuț Nedelcearu / Hepta

România – Belarus LIVE TEXT | Ionuț Nedelcearu, out pentru meciul cu Belarus! Fundașul central a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia al naționalei din cauza unei viroze respiratorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Belarus este al doilea meci din campania de calificare la EURO 2024 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro în această seară de la ora 21:45.

România – Belarus LIVE TEXT | Ionuț Nedelcearu, out pentru meciul cu Belarus! Fundașul central a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia din cauza unei viroze respiratorii

Ionuț Nedelcearu a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia în urmă cu câteva minute. Fundașul central de la Palermo acuză o viroză respiratorie, motiv pentru care nu a fost disponibil pentru meciul din această seară.

Deși era considerat unul dintre titulari pentru întâlnirea cu Belarus de pe Arena Națională, problemele de sănătate i-au dat planurile peste cap fostului fundaș de la Dinamo. Din acest motiv, Edi Iordănescu a fost nevoit să-l scoată din lot pe Ionuț Nedelcearu.

Ciprian Marica a comentat neconvocarea lui Ianis Hagi la națională: „Păi, ori ne lipsește, ori nu ne lipsește?”

Ciprian Marica a comentat neconvocarea lui Ianis Hagi la națională. Fostul internațional nu poate înțelege decizia selecționerului Edi Iordănescu de a nu apela la serviciile mijlocașului de la Rangers.

Reclamă

Revenit după o accidentare groaznică, Ianis Hagi a bifat deja minute pentru echipa din Scoția, însă nu a fost luat în calcul de selecționer pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

Fostul atacant al echipei naționale consideră că Ianis Hagi ar fi trebuit convocat, în cazul în care el reprezintă un fotbalist important pentru România, așa cum s-a tot vorbit de-a lungul anilor.

„Știi cum suntem noi? Îmi aduc aminte de declarațiile selecționerului, care spunea ‘Mamă, ne lipsește Ianis Hagi, ce ne facem fără el?’ Acum, Ianis e sănătos și i se spune să mai aștepte puțin. Păi ori ne lipsește, ori nu ne lipsește? Te bazezi pe el? Nu trebuie să intre și el în angrenajul echipei naționale? Cei de acolo pot spune că n-a jucat suficient, dar Rus a jucat suficient?

Reclamă 4 / 0/3

Dacă era jucător important pentru națională, Ianis Hagi ar fi fost măcar pe lista naționalei, dacă nu în lot. Înțeleg că ar fi primit un mesaj că nu e. Când era accidentat era încurajat, i se spunea că e bun și că abia este așteptat să revină. Acum, îi dă mesaj că la următoarea acțiune…

Înțeleg că Edi Iordănescu nu-l cunoaște pe Ianis Hagi, nu a făcut niciun antrenament sub comanda lui, doar au vorbit la telefon de câteva ori”, a declarat Ciprian Marica, pentru digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și