Închide meniul

România – Grecia 0-1 | Cei doi jucători criticaţi de Ciprian Marica după eşecul din Ghencea. Ce le-a transmis ultraşilor care au strigat „Demisia!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2022, 23:18

România – Grecia 0-1 | Cei doi jucători criticaţi de Ciprian Marica după eşecul din Ghencea. Ce le-a transmis ultraşilor care au strigat „Demisia!

Israel - România se joacă de la ora 20:45

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • România – Grecia 0-1
  • Cei doi jucători criticaţi de Ciprian Marica

Ciprian Marica a analizat meciul amical România – Grecia, scor 0-1, în care Edi Iordănescu a debutat pe banca primei reprezentative. Fostul atacant al naţionalei tricolore ştie unde s-a pierdut disputa de pe Stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marica a criticat doi jucători titularizaţi de Edi Iordănescu. George Puşcaş şi Răzvan Marin sunt internaţionalii care au fost luaţi în colimator ca urmare a evoluţiei din Ghencea.

Ciprian Marica, reacţie vehementă după România – Grecia 0-1

Din păcate aceleaşi sincope, suferim în continuare la echipa naţională şi nu e o problemă că am pierdut. Pentru moral era important să nu pierdem pentru că avem un nou antrenor şi venim după o pauză. Păcat că am pierdut.

Reclamă

Aș începe de la atacant. George Pușcaș… foarte puțin în această seară de la el, n-a ținut de minge, n-a fost în joc, a și primit puține baloane. Și apărarea suferă din cauza atacului. Când adversarul te presează, ai nevoie de atacanți care să țină de minge. Lucrul ăsta nu se întâmplă la noi.

Mă uitam și la Răzvan Marin. E de 4 ani în Italia și vedem că arată la fel ca acum 4 ani. Lewandowski şi Chivu s-au transformat fizic după transferuri la echipe mai mari. Noi pierdem duelurile 1 la 1, asta e problema echipei naționale„, a declarat Ciprian Marica, la PRO X.

Reclamă

Octavian Popescu a debutat la echipa naţională şi a fost remarcat de Marica.

Se pune o mare presiune pe Tavi Popescu. A intrat bine în joc, dar din punct de vedere fizic suntem inferiori faţă de adversari. Trebuie să înţelegem că fizicul este în concodranţă cu mentalul.

Suferim în continuare în apărare, dar şi pentru că nu dăm momente de respiro. Pe faza ofensivă, destul de puţin… am avut un singur şut pe poartă în 94 de minute! Puţin, foarte puţin! Am avut câteva ocazii din faze fixe, ceea ce m-a surprins plăcut„, a mai spus Marica, după România – Grecia 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

Un grup al ultraşilor au scandat injurii la adresa oficialilor FRF la începutul meciului. După fluierul final, aceştia i-au cerut demisia lui Edi Iordănescu.

E un antrenor tânăr, aş fi vrut să văd mai mult entuziasm. Să pună mai mult acces pe lucrurile pozitive şi să vorbească de jocul nostru. Nu ne interesa de rezultatele grecilor. Important e să vedem naţionala noastră jucând şi nu pe bucăţi.

E clar că oamenii nu au răbdare (n.r. un grup de fani i-a cerut demisia după fluierul final). Cu siguranţă a fost un caz izolat, au mai fost astfel de oameni care au apostrofat. Important e că echipa naţională are nevoie de sprijin, băieţii îşi doresc„, a precizat Ciprian Marica.

România – Grecia LIVE TEXT | Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem
Extra • 10:58
FOTO
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024