Închide meniul
VIDEO

România – Grecia 0-1. Scandal monstru pe Ghencea! Ultrașii Stelei, în conflict cu Jandarmeria. Ce s-a întâmplat pe scările stadionului

Cosmin Cioboată Publicat: 26 martie 2022, 8:23 / Actualizat: 26 martie 2022, 9:52

Reclamă
România – Grecia 0-1. Scandal monstru pe Ghencea! Ultrașii Stelei, în conflict cu Jandarmeria. Ce s-a întâmplat pe scările stadionului

România - Grecia 0-1. Ultrașii de la Steaua, în conflict cu Jandarmeria

Hepta

România – Grecia 0-1. Scandal monstru pe Ghencea! Ultrașii Stelei s-au aflat în conflict cu Jandarmeria

România a pierdut meciul amical cu Grecia, scor 0-1, la debutul lui Edi Iordănescu pe postul de selecționer. A fost tensiune uriașă în tribunele stadionului din Ghencea, iar spiritele au escaladat la un moment dat la peluza ocupată de fanii Stelei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii de la Peluza Sud s-au aflat în conflict cu Jandarmeria în momentul în care au vrut să coboare scările de la inelul 2 al arenei.

Așa cum se vede în imagini, oamenii legii se pare că le-au blocat drumul, iar fanii au reacționat. Steliștii i-au împins pe jandarmi, iar aceștia au căzut unii peste alții până la baza scărilor. Ulterior, forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene în încercarea de a stinge conflictul.

Fanii de la Steaua și FCSB, față în față pe stadionul Ghencea

Fanii Stelei și cei de la FCSB s-au aflat față în față pe stadionul din Ghencea, la meciul pierdut de România contra Greciei. Steaua este reprezentată, în mare parte, de ultrașii de la Peluza Sud, în timp ce Peluza Nord susține formația din Liga 1, patronată de Gigi Becali.

Reclamă

Cele două grupuri s-au poziționat strategic pe stadion, la peluze opuse. FCSB a ocupat peluza nord a arenei din Ghencea, în timp ce fanii Stelei au stat la sud, exact ca în vremurile de dinaintea “rupturii” din 2015.

Suporterii Stelei au afișat un mesaj referitor la conflictul dintre CSA și FCSB: “Bine ați venit în templul fotbalului românesc, casa echipei Steaua București”. 

De asemenea, steliștii au ancorat și un banner cu mesajul „Vrem Steaua în A”.

Reclamă 4 / 0/3

romania-grecia-steaua

Ultrașii Stelei l-au huiduit pe Octavian Popescu. Cum a reacționat Edi Iordănescu, după România – Grecia 0-1

Octavian Popescu a debutat la echipa naţională în meciul amical România – Grecia, scor 0-1, disputat pe stadionul din Ghencea. Atacantul de 19 de ani de la FCSB a avut parte de o surpriză după ce a intrat pe teren, în minutul 62. Ultraşii celor de la Steaua, prezenţi în tribună, l-au huiduit la fiecare atingere de balon.

Edi Iordănescu nu s-a ferit să le transmită un mesaj fanilor din Peluza Sud, care au avut o reacţie acidă şi la adresa lui şi a şefilor Federaţiei. La final, aceştia au strigat: „Demisia!”.

Am văzut că a fost un război cu anumiți jucători. Credeți că e normal? Tavi Popescu e un debutant. Eu sunt genul care nu-mi schimb vorbele de la o zi la alta, va fi infinit mai greu dacă nu avem răbdarea că asta e nivelul și că nu trebuie să mai facem parelele cu trecutul. Dacă huiduim un debutant, un jucător care a arătat potențial, e greu„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă de după România – Grecia 0-1.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Reclamă

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:20 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-1. Lovitură de teatru la Paris: Mats Hummels a deschis scorul! 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și