Închide meniul

România – Grecia 0-1 | „Suntem copiii ploii!” Dumitru Dragomir s-a enervat la debutul lui Edi Iordănescu. „Au doar două viteze! Nu i-aș mai chema la națională!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 martie 2022, 8:36

România – Grecia 0-1 | „Suntem copiii ploii! Dumitru Dragomir s-a enervat la debutul lui Edi Iordănescu. „Au doar două viteze! Nu i-aș mai chema la națională!

Edi Iordănescu are ca obiectiv calificarea la Euro 2024

Hepta

Edi Iordănescu a avut parte de un debut ratat la echipa națională. România a fost învinsă de Grecia, scor 0-1, în Ghencea. Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, susține că patru jucători nu trebuie să mai fie convocați în continuare, fiind nemulțumit de randamentul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am jucat ca niciodată, am pierdut ca întotdeauna. Până nu găsim jucători cu moral de competiție înaltă, un mijlocaș în fața apărării… Nici Marin, nici Bordeianu nu pot juca acolo. Nu au fizic, dar nici știința jocului de a juca în fața apărătorilor.

România – Grecia 0-1 | Dumitru Dragomir s-a enervat la debutul lui Edi Iordănescu

Sunt patru pe care nu i-aș mai chema la națională, dar nu dau nume. Își dă seama și Edi. Dacă au doar două viteze, nu pot fi fotbaliști de acest nivel.

Am avut dreptate față de Octavian Popescu. Nu a rupt gura târgului, dar a intrat cu personalitate. El și Rus mi-au plăcut în mod deosebit, sunt câștiguri pentru națională. Și de Tănase mi-a plăcut. Partea stângă să i-o lase lui Popescu, iar dreapta lui Mihăilă. Pe Tănase lasă-l, frate, să joace un meci întreg. Trebuie să încerce asta, dacă vor să aibă vreodată un rezultat pozitiv. Altfel suntem copiii ploii!

Nu are Edi nicio vină, săracul. Aici, fiecare vrea să joace pentru el. E munca dracului. Aș face un cantonament în vară, cu 4-5 meciuri amicale, să învețe jocul și ei. Era o distanță de 60 de metri între compartimente. Uitați-vă și voi la Guardiola, la Liverpool, cum strâng echipele”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu a egalat un record negativ care data de 55 de ani. Mai precis, tehnicianul de 43 de ani a devenit primul selecționer al “tricolorilor” care pierde meciul de debut, pe teren propriu, după Angelo Niculescu, în 1967.

România – Grecia 0-1

Meciul a început cu un moment halucinant. România a încasat gol cu câlcâiul de la Grecia în minutul 22. La o centrare venită din partea stângă, Georgios Giakoumakis a reluat cu călcâiul în plasa porții lui Niță.

Grecii s-au bucurat după gol, iar jucătorii lui Edi Iordănescu s-au grăbit să ducă balonul la jumătatea terenului ca să reia jocul. Timp de un minut și jumătate, tot stadionul a crezut că Grecia a deschis scorul. Brusc, arbitrii partidei s-au răzgândit și, deși nu există sistem VAR la arena din Ghencea, au anulat golul lui Giakoumakis.

Reclamă 4 / 0/3

Câteva minute mai târziu, grecii au înscris din nou, iar reușita a fost validată. Bouchalakis a marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului, după o centrare a lui Rota.

În repriza a doua, România a trecut pe lângă gol la ocazia lui Rus din minutul 70. Fundașul cu origini maghiare trimis balonul în bară cu o lovitură de cap.

Tot în partea a doua, Edi Iordănescu le-a oferit debutul la echipa națională lui Octavian Popescu și Radu Drăgușin. Tavi, star la FCSB în acest sezon, a fost huiduit de fanii rivalei CSA Steaua prezenți în Ghencea.

S-a terminat 0-1, iar Edi Iordănescu a devenit primul selecționer din ultimii 55 de ani care debutează cu un eșec pe teren propriu. Tricolorii au ocazia să-și ia revanșa în duelul cu Israel, în deplasare, programat marți, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și