Închide meniul

Tricolorii care pot prinde transferuri de top după eliminarea României de la EURO 2024! Cine poate da lovitura carierei

Publicat: 2 iulie 2024, 21:51

Reclamă
Tricolorii care pot prinde transferuri de top după eliminarea României de la EURO 2024! Cine poate da lovitura carierei

Tricolorii care pot prinde transferuri de top după eliminarea României de la EURO 2024! Cine poate da lovitura carierei

Jucătorii României, înainte de România - Olanda / Profimedia

Tricolorii care pot prinde transferuri de top după eliminarea României de la EURO 2024. Mai mulţi români se pot transfera la cluburi importante din Europa, după Campionatul European din Germania. Parcursul excelent al României de la EURO 2024 a atras atenţia asupra jucătorilor lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost eliminată de la turneul final de Olanda, după înfrângerea din optimi, scor 0-3. După acest European, mai mulţi jucători din lotul lui Edi Iordănescu au şansa de a se transfera vara aceasta.

Tricolorii care pot prinde transferuri de top după eliminarea României de la EURO 2024

Dennis Man, jucătorul celor de la Parma, este unul dintre jucătorii care se pot transfera după turneul final. Giovanni Becali, impresarul internaţionalului român, a dezvăluit că au mai existat discuţii cu oficialii finalistei UEFA Champions League din 2024.

Ianis Hagi este un alt jucător care se poate transfera după EURO 2024, mai ales că sunt şanse foarte mici ca el să continue la Rangers. După ce sezonul trecut a fost împrumutat la Alaves, Ianis Hagi se va întoarce la echipa din Scoţia, dar sunt şanse foarte mari ca el să îşi schimbe echipa în această vară.

Florin Niţă, unul dintre cei mai buni jucători ai României la turneul final din Germania, şi-a încheiat contractul cu Gaziantep, dar turcii i-au făcut o nouă ofertă, de 900.000 de euro. Portarul român nu a luat încă o decizie privind oferta lui Gaziantep. De altfel, Niţă este curtat şi de Rapid, Dan Şucu fiind gata să îi ofere un salariu de 30.000 de euro şi 150.000 de euro la semnătură. Potrivit lui Marius Şumudică, Niţă este dorit şi de formaţii din zona Golfului.

Reclamă
Reclamă 4

Andrei Raţiu, dorit în Premier League şi Serie A! Bogdan Racoviţan poate rămâne în Bundesliga

Florin Niţă nu este singurul român de la EURO 2024 dorit de Dan Şucu. Acţionarul majoritar al formaţiei din Giuleşti l-a inclus şi pe Adrian Rus, fundaşul central al României, pe lista celor de la Rapid.

Marius Marin este un alt tricolor care poate schimba echipa în această vară. Mijlocaşul român al celor de la Pisa a primit o ofertă chiar în cantonamentul naţionalei de la Wurzburg. Arabii de la Al Wahda vor să îi ofere 4 milioane de euro pentru următoarele 3 sezonae, dar rămâne ca Pisa şi Al Wahda să se înţeleagă în privinţa transferului.

Andrei Raţiu, un alt tricolor cu prestaţii excelente la EURO 2024, se află pe lista unor echipe din mai multe campionate importante. Chiar în timpul turneului final, presa din Spania a scris despre interesul celor de la Brighton şi Brentford pentru fundaşul român. Şi câştigătoarea Europa League din sezonul trecut, Atalanta, e cu ochii pe jucătorul celor de la Rayo Vallecano.

Reclamă

Bogdan Racoviţan, în ciuda faptului că a evoluat doar pe finalul meciului cu Ucraina, poate rămâne în Germania după EURO 2024. Nemţii au scris chiar înaintea meciului cu Olanda din optimi că Freiburg, Wolfsburg şi Union Berlin se numără printre echipele interesate de fundaşul român, care evoluează în prezent la Rakow, în Polonia.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și